Βράβευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης

Ήταν η πολυπληθέστερη ομάδα στον 12ο Mαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29-1-2018 η τελετή βράβευσης όλων όσων βοήθησαν, οργάνωσαν, στελέχωσαν και συμμετείχαν στον 12ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και στον 6ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ Τρίτων και τους συνεργαζόμενους φορείς. Ήταν μια πραγματικά μεγάλη γιορτή του αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, παρουσία των αρχών κι όλων των φορέων της πόλης.
Στην εκδήλωση αυτή υπογράφηκε η χάρτα της δημιουργίας της Λίγκας των Μαραθωνίων στην οποία πέρα από τον μαραθώνιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου συμπεριλαμβάνονται ο μαραθώνιος του Παρισιού, οι 6 αθλητικές δρομικές διοργανώσεις του Ισραήλ, ο μαραθώνιος της Ρώμης, ο μαραθώνιος του Βελιγραδίου κι ο μαραθώνιος της Νίκαιας.


Ο ΣΔΥ Κοζάνης είχε την εξαιρετική τιμή να βραβευθεί ως ο σύλλογος με την μεγαλύτερη παρουσία στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε όλα τα μέλη του την πραγματική δύναμη του συλλόγου.

Άπαντες στο Δ.Σ. νιώθουμε ευγνώμονες, ιδιαίτερα περήφανοι κι  ευχαριστούμε θερμά καθέναν ξεχωριστά για τη συμβολή του.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Μηνάς Σπυρόπουλος, συνοδεία του γραμματέα Σπύρου Γκαραβέλλα και του πρώην γραμματέα Σάββα Χριστοδούλου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως ο φετινός 13ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος είναι αφιερωμένος στη μάχη που δίνεται για το όνομα της Μακεδονίας  και είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε αυτή την εθνική προσπάθεια.”

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο