Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Βιβλίο προπονητικών προγραμμάτων «Η γέφυρα του δρομέα στο παρά πέντε»

Share

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η γέφυρα του δρομέα στο παρά πέντε» του προπονητή Γιάννη Οικονόμου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αμαλία ο Γιάννης Οικονόμου ήταν εκεί από νωρίς υπογράφοντας αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ γύρω στις 9:00 ξεκίνησε η εκδήλωση.
Το λόγο έλαβε πρώτος ο Θοδωρής Γραμματικόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του ως προπονητικού συνεργάτη, ενώ τόνισε και την αδιάκοπη ανάγκη του Οικονόμου για μάθηση.
Τον λόγο πήρε, μετά, ο δημοσιοργάφος Νίκος Τσώνης, τονίζοντας ότι το βιβλίο είναι κάτι που έλειπε και αποτελεί εργαλείο για κάθε προπονητή, ενώ στη σχέση του Οικονόμου με τα παιδιά στάθηκε η βιοχημικός Έρη Σγουράκη.
Τέλος, ο Γιάννης Οικονόμου έλαβε τον λόγο ο οποίος ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν για τη δημιουργία και την έκδοση του βιβλίου. Στάθηκε ιδιαίτερα στον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη, έργο του οποίου φιλοξενείται στο εξώφυλλο του βιβλίου του, ενώ αφιέρωσε το βιβλίο στα παιδιά του.

Το βιβλίο που απευθύνεται σε προπονητές, αθλητές αλλά και σε ερασιτέχνες δρομείς και παρουσιάζει μοντέρνες αντιλήψεις στην προπονητική (μέσα από 1.200 προπονητικά προγράμματα) που καλύπουν όλες τις απαιτήσεις, τις ηλίκιες και τις αποστάσεις και είναι το αποτέλεσμα 50+ χρόνων εμπειρίας του συγγραφέα με τον κλασικό στίβο και ειδικότερα με τα αθλήματα δρόμου.
Μεγάλο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, στο Κοινωνικό συσσίτιο του δήμου Π. Φαλήρου και στον Τρικαλινό Ιερέα του Ιερού Ναού του Αγ. Γεωργίου.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων
Δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 17 Οκτωβρίου
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Back to Top