Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Βιβλίο προπονητικών προγραμμάτων «Η γέφυρα του δρομέα στο παρά πέντε»

Share

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η γέφυρα του δρομέα στο παρά πέντε» του προπονητή Γιάννη Οικονόμου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αμαλία ο Γιάννης Οικονόμου ήταν εκεί από νωρίς υπογράφοντας αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ γύρω στις 9:00 ξεκίνησε η εκδήλωση.
Το λόγο έλαβε πρώτος ο Θοδωρής Γραμματικόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του ως προπονητικού συνεργάτη, ενώ τόνισε και την αδιάκοπη ανάγκη του Οικονόμου για μάθηση.
Τον λόγο πήρε, μετά, ο δημοσιοργάφος Νίκος Τσώνης, τονίζοντας ότι το βιβλίο είναι κάτι που έλειπε και αποτελεί εργαλείο για κάθε προπονητή, ενώ στη σχέση του Οικονόμου με τα παιδιά στάθηκε η βιοχημικός Έρη Σγουράκη.
Τέλος, ο Γιάννης Οικονόμου έλαβε τον λόγο ο οποίος ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν για τη δημιουργία και την έκδοση του βιβλίου. Στάθηκε ιδιαίτερα στον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη, έργο του οποίου φιλοξενείται στο εξώφυλλο του βιβλίου του, ενώ αφιέρωσε το βιβλίο στα παιδιά του.

Το βιβλίο που απευθύνεται σε προπονητές, αθλητές αλλά και σε ερασιτέχνες δρομείς και παρουσιάζει μοντέρνες αντιλήψεις στην προπονητική (μέσα από 1.200 προπονητικά προγράμματα) που καλύπουν όλες τις απαιτήσεις, τις ηλίκιες και τις αποστάσεις και είναι το αποτέλεσμα 50+ χρόνων εμπειρίας του συγγραφέα με τον κλασικό στίβο και ειδικότερα με τα αθλήματα δρόμου.
Μεγάλο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, στο Κοινωνικό συσσίτιο του δήμου Π. Φαλήρου και στον Τρικαλινό Ιερέα του Ιερού Ναού του Αγ. Γεωργίου.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
LIVE αποτελέσματα αγώνων της Κυριακής 19 Μαρτίου
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρα
RUNNER Magazine 137: Μαζί φτάνουμε πιο ψηλά!
Ένα τεύχος που θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο