To Patmos Revelation μπήκε στον “χορό” των αγώνων

Μία ξεχωριστή διοργάνωση

Share

Η Πάτμος φέτος για πρώτη φορά δοκίμασε τις δυνάμεις της στους αγώνες με αρκετή επιτυχία. Το Patmos Revelation που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Ιουνίου περιελάμβανε αγώνες δρόμου για μεγάλους και παιδιά αλλά και κολυμβητικούς αγώνες αναδεικνύοντας μία ακόμα διάσταση του ξεχωριστού νησιού.

Όσον αφορά τους αγώνες δρόμου, υπήρχαν τρεις διαφορετικές επιλογές με αποστάσεις των 15 αλλά και των 5χλμ. Οι διαδρομές κάλυπταν ένα μεγάλο μέρος του νησιού δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς να απολαύσουν τις ομορφιές του αλλά και τη μαγεία του. Παράλληλα, όμως, οι δρομείς έζησαν και μία ξεχωριστή δρομική εμπειρία σε ενδιαφέρουσες όσο και απαιτητικές διαδρομές που δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους.

Με τον τρόπο αυτό το νησί της Πάτμου μπήκε στον “χορό” των αγώνων διευρύνοντας τις επιλογές του δρομικού, και όχι μόνο, κοινού για αθλητικές διακοπές και νέες αγωνιστικές περιπέτειες.

Ας θυμηθούμε εδώ τις δηλώσεις του κ. Ιωάννη Σκεμπέ, πρόεδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πάτμου σχετικά με το 1o Patmos Revelation

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1194:%!]

photo credits: Elias Lefas & Mike Tsolis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο