Τελευταίες ημέρες εγγραφών για τον αγώνα στο Ξηρολίβαδο

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες της διοργάνωσης

Share

Τρεις ημέρες ακόμη απομένουν για την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής του 7ου αγώνα ορεινού τρεξίματος στο Ξηρολίβαδο και οι δηλώσεις συμμετοχής εως αυτην την στιγμή ξεπέρασαν τις 500. Υπολογίζεται έως τη Δευτερα 10/7 να φτάσουν 650 με 700.
Μετά το πέρας της λήξης που είναι η Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 14:00, η διοργάνωση θα κλείσει την φόρμα εγγραφών και δεν θα δέχεται άλλες δηλώσεις.

Νέες εγγραφές θα μπορούν να γίνουν εκ των υστέρων και μονο το Σάββατο 15/7 το απόγευμα μεταξύ 18:00 και 20:00 στη γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκετε στο πάρκο του Ξηρολίβάδου. Την Κυριακή το πρωί δεν θα γίνονται δηλώσεις (Υπάρχει περίπτωση να γίνει νέα δήλωση την Κυριακή  το πρωί μετά το κλείσιμο της Γραμματείας 8:45π.μ και μόνο εφόσον υπάρχουν αριθμοί διαθέσιμοι των δρομέων που δηλωθήκαν και δεν ήρθαν).

Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να βλέπουν οι δρομείς που ολοκλήρωσαν την εγγραφή το ονομά τους (εγγραφή & πληρωμή 5€):

http://www.sdverias.gr/index.php/symmetoxes-xirolivado/reg-list-xirolivado

Οι δηλώσεις συμμετοχής των μικρών παιδιών απόστασης 1200μ είναι δωρεάν και θα γίνουν επι  τόπου στην Γραμματεια το Σάββατο 15/7 και την Κυριακή το πρωί απο 7:00μ έως 8:30π.μ  στο Πάρκο του Ξηρολιβάδου (χώρος εκκίνησης)

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο