Τελευταίες ημέρες εγγραφών για τον αγώνα στο Ξηρολίβαδο

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες της διοργάνωσης

Share

Τρεις ημέρες ακόμη απομένουν για την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής του 7ου αγώνα ορεινού τρεξίματος στο Ξηρολίβαδο και οι δηλώσεις συμμετοχής εως αυτην την στιγμή ξεπέρασαν τις 500. Υπολογίζεται έως τη Δευτερα 10/7 να φτάσουν 650 με 700.
Μετά το πέρας της λήξης που είναι η Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 14:00, η διοργάνωση θα κλείσει την φόρμα εγγραφών και δεν θα δέχεται άλλες δηλώσεις.

Νέες εγγραφές θα μπορούν να γίνουν εκ των υστέρων και μονο το Σάββατο 15/7 το απόγευμα μεταξύ 18:00 και 20:00 στη γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκετε στο πάρκο του Ξηρολίβάδου. Την Κυριακή το πρωί δεν θα γίνονται δηλώσεις (Υπάρχει περίπτωση να γίνει νέα δήλωση την Κυριακή  το πρωί μετά το κλείσιμο της Γραμματείας 8:45π.μ και μόνο εφόσον υπάρχουν αριθμοί διαθέσιμοι των δρομέων που δηλωθήκαν και δεν ήρθαν).

Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να βλέπουν οι δρομείς που ολοκλήρωσαν την εγγραφή το ονομά τους (εγγραφή & πληρωμή 5€):

http://www.sdverias.gr/index.php/symmetoxes-xirolivado/reg-list-xirolivado

Οι δηλώσεις συμμετοχής των μικρών παιδιών απόστασης 1200μ είναι δωρεάν και θα γίνουν επι  τόπου στην Γραμματεια το Σάββατο 15/7 και την Κυριακή το πρωί απο 7:00μ έως 8:30π.μ  στο Πάρκο του Ξηρολιβάδου (χώρος εκκίνησης)

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης
Τα αποτελέσματα του αγώνα
7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος: Live αποτελέσματα
Οι δρομείς έλαβαν εκκίνηση για τον αγώνα Αθήνα – Σπάρτη
40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.: Οι νικητές
Σουκούλης και Ασημακοπούλου έκοψαν πρώτοι το νήμα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο