Σημαντικά χρηματικά έπαθλα στο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ακόμα ένας λόγος για να λάβετε μέρος στον αγαπημένο αγώνα

Share

Oι διοργανωτές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων επιθυμεί να ανεβάσει κι άλλο την πήχη της διοργάνωσης και αθλοθετεί με σημαντικά χρηματικά ποσά. Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

“Σημαντικά χρηματικά έπαθλα περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ. Η οργανωτική πιτροπή αποφάσισε να επιβραβεύσει με 600 ευρώ τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, με 300 ευρώ τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους.

Η απονομή και χρηματικών επάθλων έχει ως στόχο την προσέλκυση των καλύτερων αθλητών της χώρας στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά αποτελεί και ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων που προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων.

Και τη φετινή χρονιά, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δείχνει να είναι η πρώτη επιλογή για δρομείς από όλη την Ελλάδα. Από τη Ρόδο μέχρι την Κομοτηνή, μέλη Συλλόγων Δρομέων και ανεξάρτητοι αθλητές έχουν ήδη σπεύσει να «κλείσουν» μία θέση στη γραμμή της εκκίνησης την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ο ρυθμός εγγραφών δείχνει πως φέτος θα σημειωθεί ένα ακόμη ρεκόρ εγγραφών, ενώ αυξητική τάση διαφαίνεται και για τους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., που μαζί με τους «Δρόμους του Νησιού», τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμος «Μαμά – Καρότσι» και τον αγώνα δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ, συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.ioanninalakerun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου: Ανακοίνωση
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Νέα δωρεά του ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανανεώνει την υποστήριξή του προς το ΚΠΙΣΝ με νέα δωρεά ύψους έως €30 εκατομμυρίων για τα επόμενα 3 χρόνια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο