Τρέχουμε για αυτούς που δεν μπορούν!

Τρέξτε κι εσείς στο Wings for Life World Run την Κυριακή 7 Μαΐου

Share

Στις 7 Μαϊου όλος ο κόσμος τρέχει για αυτούς που δεν μπορούν. Το Wings For Life World Run, ένας αγώνας που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και στην Ελλάδα και μπορείτε κι εσείς να λάβετε μέρος και να βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σκοπός του Wings for Life είναι η έρευνα για την ανεύρεση θεραπείας των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, που στερούν από εκατομμύρια ανθρώπους την ικανότητα να περπατούν.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου ο αγώνας θα ξεκινήσει στην παραλία Γλυφάδας. Κατεβάστε κι εσείς την εφαρμογή Wings For Life World Run / App Run, προπονηθείτε με τη βοήθεια του application κι ελάτε προετοιμασμένοι στον αγώνα!

To RUNNER υποστηρίζει αυτήν την προσπάθεια. Μπείτε κι εσείς στην ομάδα μας κατεβάζοντας το app, επιλέγοντας “JOIN A RUNNING TEAM” και βρίσκοντας την ομάδα Runner Magazine είτε απλά να έρθετε για να τρέξουμε όλοι μαζί για αυτούς που δεν μπορούν!

Το application του αγώνα

Aντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα

Kαι εργαλείο προπόνησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Navarino Challenge 2021: Η Ελληνική Γλώσσα ενώνει μέσα από τον Αθλητισμό
Δείτε τις δράσεις και το πρόγραμμα της διοργάνωσης
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
20ος Ρήγειος Δρόμος
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων
Back to Top