Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Panachaiko Trail

Έως τις 28 Απριλίου οι εγγραφές για τους αγώνες 16 & 20 χλμ.

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Panachaiko Trail οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 28 Απριλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 16 & 20 χλμ. και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Μαΐου στο Πουρναρόκαστρο Αχαΐας.
Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο της διοργάνωσης:

«Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του αγώνα «PANACHAIKO TRAIL 2017»,  που διοργανώνει η “Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων” την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα και οι διοργανωτές εργάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους θα βρεθούν εκεί.
Η περσινή διοργάνωση ήταν μια πραγματική γιορτή για όλους… δρομείς, εθελοντές, υποστηρικτές, χορηγούς, θεατές, διοργανωτές! Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι και φέτος το ενδιαφέρον γι’ αυτό το μεγάλο αθλητικό event είναι πολύ μεγάλο, τόσο από πλευράς συμμετοχής δρομέων όσο και από πλευράς συμμετοχής εθελοντών! Από την πλευρά των διοργανωτών καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί ένας άρτιος και ασφαλής αγώνας.

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό Πουρναρόκαστρο Αχαΐας, οι συμμετέχοντες θα διανύσουν τις πλαγιές του Παναχαϊκού όρους σε δύο ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές 16Km & 20Km. Το «βουνό της Πάτρας», με την ιδιαίτερη ομορφιά και τη μοναδική θέα,  σας περιμένει να το κατακτήσετε!

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 28/4/2017.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του αγώνα: http://www.panachaikotrail.gr καθώς και το facebook: https://www.facebook.com/panaxaiko.trail» 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο