Μία ξεχωριστή ιστορία από την Κρήτη

Αυγουστίνος: Πριν υπέρβαρος, σήμερα Μαραθωνοδρόμος

Share

Μία ξεχωριστή ιστορία μας ήρθε από την Κρήτη και από τον ΣΔΥ Κρήτης. Αξίζει να τη διαβάσετε:

“Αυγουστίνος Πασχαλίδης, ένας συνηθισμένος άνθρωπος σαν όλους εμάς που συναντάμε καθημερινά γύρω μας. Ένας άνθρωπος που το Run Greece μπήκε στη ζωή του και την άλλαξε ριζικά.

Ο Αυγουστίνος ήταν υπέρβαρος πριν μπει ο αθλητισμός στη ζωή του. Όπως λέει στο “Καλό Μεσημέρι” “ήμουν ένας άνθρωπος του καναπέ”. Εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με τα παραπανίσια κιλά στην υγεία του και το πώς αυτά επηρέαζαν την καθημερινότητα του.

Για ένα χρόνο περίπου, το 2013, έβαλε την διατροφή αρχικά στη ζωή του. Έπειτα με μία δράση τύπου Run Greece ξεκίνησε αρχικά περπάτημα και στη συνέχεια το τρέξιμο. Τώρα πηγαίνει γυμναστήριο, τρέχει, κάνει ποδήλατο και έγινε ένας άλλος άνθρωπος μέσα από μία επίπονη προσωπική διαδρομή γεμάτη δυσκολίες.

Σήμερα όμως δρέπει τους καρπούς αυτής της προσπάθειας όντας παράδειγμα προς μίμηση για πολύ κόσμο αφού, πλέον όχι μόνο τρέχει στο Run Greece αλλά, καταγράφει και ρεκόρ.

Με συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2016 και χρόνο 3:30:31’’ η πρώτη του προσπάθεια ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών και της επιμονής του. Η δεύτερη συμμετοχή του στην απόσταση των 42.195μ. στον Μαραθώνιο Κρήτης αποτελεί και την απόδειξη για το ταλέντο του καθώς με επίδοση 3:12:50’’ έκανε ατομικό ρεκόρ μειώνοντας τον χρόνο του κατά 18 λεπτά.

Από τα πρώτα μέλη του Σ.Δ.Υ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ο Αυγουστίνος άλλαξε τη ζωή του και δίνει το παράδειγμα σε όλους μας με την επιμονή, το ήθος και την αγάπη του για το τρέξιμο!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου Αυγουστίνε πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε καλή συνέχεια με ακόμη περισσότερες επιτυχίες

Αυτή είναι η ιστορία του όπως την είπε στον Στέλιο Ζερβό και την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή του CreteTv ”Καλό Μεσημέρι”

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1121:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Lycabettus Run 2023 - Άνοιγμα εγγραφών
Early bird εγγραφές ως τις 31 Αυγούστου
Ο ΣΔΥΑ για τη συμμετοχή του στον 6ο Ορεινό Αγώνα Δολιανών
Δείτε τι έγινε την Κυριακή 26 Ιουνίου από τη ματιά του συλλόγου
Kifissia Runners in the Night
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο