Wings for Life World Run: ‘Oλοι μαζί για αυτούς που δεν μπορούν

Ένας αγώνας ταυτόχρονα σε πολλές χώρες – φέτος και στην Ελλάδα

Share

Το  Wings for Life World Run είναι ένας πραγματικά μοναδικός, παγκόσμιος αγώνας δρόμου που γίνεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του κόσμου, με στόχο την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Wings for Life.

Σκοπός του Wings for Life είναι η έρευνα για την ανεύρεση θεραπείας των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, που στερούν από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο την ικανότητα να περπατούν.

Επίσημος αγώνας WFL WR δεν θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, όμως το «κίνημα» θα επισκεφθεί τη χώρα μας στις 7 Μαΐου 2017, με το App Run Athens που διοργανώνεται – με Συνδιοργανωτή το Δήμο Γλυφάδας – στην Παραλία της Γλυφάδας.

Στον αγώνα αυτό συγκεντρώνονται δρομείς/περιπατητές όλων των ηλικιών και επιδόσεων, και μέσω του Wings For Life APP συμμετέχουν στον Αγώνα ταυτόχρονα με τους υπόλοιπους χιλιάδες δρομείς ανά τον κόσμο.

Στις 7 Μαΐου 2017, ας γίνουμε όλοι κομμάτι αυτής της τόσο αξιόλογης παγκόσμιας προσπάθειας και ας τρέξουμε για αυτούς που δεν μπορούν!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βήματα για να δηλώσετε συμμετοχή στο App Run Athens

  1. Εγκαταστήστε το application Wings For Life World Run στο κινητό σας
  2. Μετά την εγγραφή σας (στο application), δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα της Γλυφάδας (αναφέρεται ως App Run Athens) μέσα από το application, ακολουθώντας τα βήματα που ορίζει η εφαρμογή

Επίσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Wings for Life World Run / App Run Athens και στο αντίστοιχο Facebook Event Page.  Σας περιμένουμε να τρέξουμε όλοι μαζί για αυτούς που δεν μπορούν και να στηρίξουμε ενεργά όλους όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο