Συνέντευξη τύπου του Intersport Ellinikon Country Race

Στις 9-10 Σεπτεμβρίου οι αγώνες στο Ελληνικό

Share

Την Μεγάλη Εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα την Μ. Παρασκευή, έγινε στη 1μ.μ. στο Ελληνικό του Ν. Αρκαδίας στους χώρους του πρώην δημοτικού  σχολείο της Κεντρικής Πλατείας η πρώτη παρουσίαση του σχεδιασμού της διοργάνωσης του 2ου Μαραθωνίου INTERSPORT ELLINIKON Cross Coutry Race από τον σύλλογο των απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας» και τους συνεργάτες του κ. Ε. Νικολάου και Γ. Θεοχαρόπουλο.

Την παρουσίαση άνοιξε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Μ. Αναγνωστόπουλος εκπροσωπώντας τα παριστάμενα μέλη του ΔΣ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Χ. Ταλούμη, την γραμματέα κα Ε. Παπαγεωργίου τον ταμία κ. Δ. Βώσσο και τα μέλη κ. Ι. Κόνιαρη και κα Χ. Κόνιαρη.
Ο αντιπρόεδρος αναφέρθηκε κατ’ αρχήν στους χορηγούς που αποδέχθηκαν να βοηθήσουν και φέτος στη διοργάνωση αρχής γενομένης τον Μέγα Χορηγό Όμιλο Φουρλή, INTERSPORT, IKEA που έχει ήδη αποδεχθεί την κάλυψη από μέρους του μέρους των αναγκών της διεξαγωγής του INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race

Το γεγονός αυτό οδήγησε τους διοργανωτές στην υιοθέτηση του λογοτύπου των αγώνων INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο κ. Ε. Νικολάου συνεργάτης της διοργάνωσης με ευθύνη την διαχείριση του INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race και αναφέρθηκε στα δεδομένα του πρώτου αγώνα που αποτελούν την αφετηρία προκειμένου ο 2ος αγώνας να στεφθεί επίσης από επιτυχία δεδομένου ότι ο αγώνας έχει ενταχθεί στην  βαθμολογία του  ITRA, και επίσης έχει εξασφαλισθεί η συμμετοχή στον αγώνα των Special Olympics διαμορφώνοντας το διήμερο πρόγραμμα 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 των αγώνων ως εξής:

INTERSPORT ELLINIKON Αγώνας Δρόμου Special Olympics μήκους 1χλμ

INTERSPORT ELLINIKON Fun Run μήκους 6χλμ

INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race μήκους 51,70χλμ

INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race Half Marathon μήκους 24,47χλμ

Ο στόχος συνέχισε ο κ. Νικολάου είναι να πεισθούν όλοι ότι συμμετέχουν σ’ έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών που θα έχει ως προστιθέμενη αξία την αναβάθμιση της περιοχής σ’ έναν αθλητικό και τουριστικό προορισμό.
Η προβολή του αγώνα έχει ήδη αρχίσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωση και θα εμπλουτιστεί  μέσω των ΜΜΕ των περιφερειακών μέσων αλλά και του Εθνικού Δικτύου.

Τον αγώνα έχουμε την δέσμευση ότι θα τον αγκαλιάσουν θεσμικά και με χορηγία η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο αθλητής – συνεργάτης κ. Γ. Θεοχαρόπουλος που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη διεξαγωγής του αγώνα, δηλώνοντας ότι μετά την διήμερο περιοδεία του στην περιοχή ότι θα είναι έτοιμη η οριστικοποίηση της διαδρομής σε τρεις εβδομάδες.
Διαπίστωσε βέβαια την αναγκαιότητα του καθαρισμού σε κάποια σημεία της διαδρομής λόγο βλάστησης, και λόγω διάβρωσης του εδάφους.
Κλείνοντας τόνισε ότι γνωρίζοντας την διαδρομή και με την πολυετή του ενασχόληση με το ορεινό τρέξιμο είναι πεπεισμένος ότι η διαδρομή αυτή έχει όλα τα εχέγγυα να ενθουσιάσει τον κόσμο που ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο.

Τέλος πήραν τον λόγο οι παριστάμενοι κάτοικοι, επιχειρηματίες, εθελοντές που έκαναν στοχευμένες ερωτήσεις και έλαβαν απαντήσεις από το ΔΣ του Συλλόγου αλλά και από τους δύο συνεργάτες.
Ως επιστέγασμα θα μπορούσε να πει κανείς ότι η συμμετοχή στην παρουσίαση, η παρακολούθηση και οι ερωτήσεις – τοποθετήσεις των παρισταμένων προεξοφλούν ότι ο 2ος αγώνας INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race έχει ήδη αγκαλιαστεί από τους εθελοντές και εν γένει τους κατοίκους του Ελληνικού γεγονός που αποτελεί  προάγγελο για την επιτυχή έκβαση του.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.eccr.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο