Παλιές και νέες διαδρομές παράλληλα του Olympus Marathon

Οι αγώνες «3α Ολύμπια Μονοπάτια – Viola edition 2017» και «Στην κόψη των αετών» στις 25 Ιουνίου στον Όλυμπο

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα 3α Ολύμπια Μονοπάτια – Viola* edition 2017 που διεξάγεται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Olympus Marathon.
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο μοναδικό οικοσύστημα του Ολύμπου  και ιδιαίτερα στα ενδημικά φυτά του.
Η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων και θεωρείται μέτριας δυσκολίας διαδρομή με σχετικά ήπιες κλίσεις. Κινείται σε όλα τα είδη των τερέν (μονοπάτι, χωματόδρομος, άσφαλτος). Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της προσπάθειας είναι 3 (τρεις) ώρες. Η τροφοδοσία των αθλητών περιορίζεται σε έναν σταθμό, περίπου στο μέσον της διαδρομής.
Οι εγγραφές, έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 (στις 22.00) και θα διαρκέσουν μέχρι Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 (στις 22.00) ενώ πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. Η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής θα  γίνεται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους λογαριασμούς της διοργάνωσης. 

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη διοργάνωση στο e-mail:  [email protected] 

Viola striis-notata είναι το όνομα του ενδημικού φυτού του Ολύμπου που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στον αγώνα «Ολύμπια Μονοπάτια 2017». Συναντάτε στην αλπική ζώνη του Ολύμπου στα 2400-2900 μ., διάσπαρτο αλλά ποτέ άφθονο και ανθίζει από τον Ιούλιο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.


Νέος αγώνας στον Olympus Marathon
Η Οργανωτική Επιτροπή του Olympus Marathon αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα διαδρομή αγώνα για όλους τους δρομείς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του Ολύμπου αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον Olympus Marathon.
Ο νέος αγώνας με την ονομασία «Στην κόψη των αετών» θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου και κινείται μέσα στο φαράγγι του Ενιπέα διασχίζοντας όλη την κορυφογραμμή της Ζηλνιάς και θεωρείται ήπιας δυσκολίας. 
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες αλλά και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο