Mε επιτυχία ο Αραφήνειος Δρόμος 2017

Η ανακοίνωση των διοργανωτών καθώς και τα αποτελέσματα και βίντεο από τον αγώνα

Share

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο των διοργανωτών (ΔΟΠΑΠ Ραφήνας – Πικερμίου):

“Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη σήμερα στη Ραφήνα ο “3ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2017”.

Περισσότεροι από 700 δρομείς όλων των κατηγοριών έδωσαν το παρών για 3η συνεχή χρονιά στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας, παίρνοντας θέση στη γραμμή της εκκίνησης των 5 και των 10 χλμ όπως και στην αφετηρία του παιδικού αγώνα των 1000 μέτρων.

Παρών στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, καθώς και πολλά μέλη του Δ.Σ του Δήμου.

Το παρών στον αγώνα έδωσαν όπως κάθε χρονιά καταξιωμένοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του στίβου με επικεφαλής τη χρυσή Ολυμπιονίκη της Αθήνας Αθανασία Τσουμελέκα που συμμετείχε ενεργά για 2η συνεχή χρονιά στη διοργάνωση, τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στα 10.000μ και το Μαραθώνιο Σπύρο Ανδριόπουλο, τον πανευρωπαιονίκη Σπήλιο Ζαχαρόπουλο που επίσης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τον παλαιό πρωταθλητή και νυν βουλευτή Γιώργο Μαυρωτά, που έτρεξε την απόσταση των 5χλμ, ενώ όπως και πέρυσι στον αγώνα συμμετείχαν και άλλα γνωστά ονόματα του ελληνικού στίβου όπως η τέως κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ γυναικών στα 10χλμ Χρύσα Ιακώβου, η πρωταθλήτρια Κατερίνα Κουτλή που εκπροσώπησε επάξια το Δήμο, κερδίζοντας τον αγώνα των 5χλμ, η επί σειρά ετών κάτοχος του ρεκόρ νεανίδων στα 10χλμ Γεωργία Τσάφου, η Δανάη Πασπάτη του ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Εύη Αδάμ που επίσης έτρεξε στα 5χλμ.

Τον αγώνα των 10χλμ κέρδισε ο Χριστόφορος Γεωργιόπουλος της Syros Runners. Στη 2η θέση τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Χρήστου ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Φίλιππος Μαλιούκης της Sport Event.
Στις γυναίκες την 1η και 2η θέση κατέλαβαν αντίστοιχα όπως και πέρυσι η Ιουλία Παναγιωτοπούλου του ΣΔΥΑ και η Δανάη Πασπάτη του ΓΑΣ Ιλισσός ακολουθούμενες από τη Χριστίνα Σαμπατακάκη του Protypo Rafina Runners που κατέλαβε την 3η θέση.

Σην κούρσα των 5χλμ επικράτησε για 2η συνεχή χρονιά ο Κώστας Μονοκρούσσος της Νίκης Βύρωνα, με 2ο το Γιώργο Μπατά και 3ο το Μιλτιάδη Μπαβά, ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν και πάλι η Κατερίνα Κουτλή του ΑΕ ΜΕΣΩΓΑΙΑΣ ακολουθούμενη από τις Παναγιώτα Γκλοβάνου και Δήμητρα Αναστασιάδου που κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.”

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1107:%!]

φωτό & βίντεο: rpn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο