Under Armour – Rule Yourself Seminar

Σεμινάριο προπόνησης και διατροφής για δρομείς αλλά και όλους τους αθλητές

Share

Σεμινάριο προπόνησης και διατροφής θα πραγματοποιήσει η Under Armour Greece το Σάββατο 18 Μαρτίου στον χώρο της έκθεσης Expo Athens Marathon στην HELEXPO στο Μαρούσι. Ο Γιάννης Κωστής, ο Πάνος Μπαλατσινός και ο Περικλής Ιακωβάκης θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για το πως μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους μέσα από την προπόνηση και τη διατροφή.

Ακολουθεί το σχετικό ενημερωτικό δελτίο της Under Armour Greece:

«Σκοπός μας στην Under Armour Greece είναι να σε κάνουμε να κυριαρχήσεις του εαυτού σου και να γίνεις ο καλύτερος αθλητής, όπως υποδηλώνει και το όνομα του σεμιναρίου #RuleYourSelf !
Στο δωρεάν αυτό σεμινάριο για όλους τους αθλητές, υποδεχόμαστε 3 καταξιωμένους και δημοφιλείς εισηγητές που θα μιλήσουν και θα σε συμβουλεύσουν για το πως θα βελτιώσεις την απόδοσή σου μέσα από την προπόνηση και την διατροφή.
To σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 12:00 στην αίθουσα E2, επίπεδο Ε, στη HELEXPO Μαρούσι και θα διαρκέσει μια ώρα.

Πρόγραμμα:
Γιάννης Κωτσής – Μηχανισμοί Παραγωγής Ενέργειας κατά το τρέξιμο και αθλητική διατροφή.
Πάνος Μπαλατσινός – Προπονητικά Συστήματα ενδυνάμωσης δρομέων και βασικές ασκήσεις.
Περικλής Ιακωβάκης – Γίνε Καλύτερος. Συμβουλές για καλύτερη προσωπική απόδοση για αθλούμενους, αθλητές και πρωταθλητές.

Who is who:

Γιάννης Κωτσής: Yποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Διαιτολόγιας – Διατροφής, στο Χαροκόπειο Πανεπιστημίου, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές, με ειδίκευση στην Διατροφή Αθλουμένων.
Επιπρόσθετο πεδίο έρευνας και απασχόλησης είναι η πρόληψη – αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών, που εφάρμοσε από το 2005 – αρχικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ έως το 2009 – και στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου και ΠΑΕ ΠΑΟ έως και σήμερα.

Πάνος Μπαλατσινός: Υπεύθυνος σεμιναρίων και ιδρυτικό στέλεχος σε 5 από τις ιδωτικές σχολές fitness της Ελλάδας (Θεσ/νίκης και Αθήνας). Επαγγελματίας από το 1999. Εισηγητής σε πανελλήνια συνέδρια από το 2002. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 600 άτομα στο χώρο του fitness. Δημιουργός της προπονητικής μεθόδου ‘ΤOP SET’. Εμπνευστής του προγράμματος ‘ΒURN OUT’. Ιδιοκτήτης αλυσίδας Personal training clubs με ονομασία “Cross Training Club- Persona Grata”. Oραματιστής με στόχο την βελτίωση της εικόνας των ατόμων ως μέσο βελτίωσης της κοινωνίας. Γενικός διευθυντής BASE TRAINING Αθήνας.

Περικλής Ιακωβάκης: Πρωταθλητής Κόσμου και Ευρώπης στα 400μ. με εμπόδια. Έχει στο ενεργητικό του μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών στα 400μ. με εμπόδια με 47:82 από το 2006.

Δείτε την εκδήλωση του σεμιναρίου στο facebook πατώντας εδώ

Περισσότερα νέα για τις δράσεις και τα προϊόντα της Under Armour Greece στη σελίδα στο facebook: Under Armour Greece

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο