Στον Αγ. Κοσμά η φλόγα του «Μαραθώνιου Ζωής»

Η Marathon Team Greece By M.Polyzou και ο Συλλόγος «Όραμα Ελπίδας» στον 40ο Δρόμο Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Share

Η φλόγα του «Μαραθωνίου Ζωής» του Marathon Team Greece By M.Polyzou και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» αυτή την Κυριακή 5 Μαρτίου θα ανάψει στον ιστορικό αγώνα δρόμου 20 χλμ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών!
Πρόκειται για την επετειακή 40η διοργάνωση αυτού του πολύ σημαντικού αγώνα δρόμου που στην πορεία των ετών εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά εαρινά γεγονότα στη δρομική ζωή των Αθηναίων!

Μαζί με τον αγώνα για παιδιά, θα πραγματοποιηθεί η λαμπαδηδρομία του «Μαραθωνίου Ζωής»!

Μετά το τέλος του αγώνα των 20 χλμ. θα ακολουθήσει και δεύτερη συμβολική λαμπαδηδρομία με τη δάδα του «Μαραθωνίου Ζωής» στην οποία θα συμμετάσχει η ομάδα της κορυφαίας Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου, σημαντικοί δρομείς που θα έχουν τερματίσει στον ιστορικό αγώνα, εκπρόσωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και φυσικά η πρόεδρος του ΣΔΥΑ κα Ελένη Μπερτσάτου.

Η Marathon Team Greece By M.Polyzou καλεί όλους τους δρομείς να δώσουν το παρών στον Άγιο Κοσμά την Κυριακή παίρνοντας μέρος στη δράση τους και να στείλουν ηχηρό μήνυμα ελπίδας και ζωής στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο!
Εξειδικευμένο προσωπικό του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα είναι εκεί ώστε επί τόπου, όποια και όποιος ενδιαφέρεται να μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών δίνοντας δείγμα σάλιου και συμπληρώνοντας την απαιτούμενη αίτηση.
Πρόκειται για μία πάρα πολύ απλή διαδικασία με ιερό σκοπό να γίνουν στην Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Σε αυτόν τον «Μαραθώνιο Ζωής» μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε από 18 έως 45 ετών, είτε την Κυριακή αγωνιστεί στον αγώνα, είτε βρεθεί στον Άγιο Κοσμά για να παρακολουθήσει κάποιο δικό του άνθρωπο που πρόκειται να τρέξει!

Ήδη στους δύο αγώνες του «Μαραθωνίου Ζωής» που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο στην Αίγινα και στο Μαρούσι αντίστοιχα, εκατοντάδες άνθρωποι και σπουδαία πρόσωπα του αθλητισμού και της δημόσιας ζωής πήραν μέρος στη λαμπαδηδρομία με τη φλόγα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του «Marathon Team Greece By M. Polyzou».
Μερικά από τα ονόματα είναι, ο εγγονός του πρώτου Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου και συνονόματός του Σπύρος Λούης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, οι Ολυμπιονίκες Μιχάλης Μουρούτσος και Αθανασία Τσουμελέκα, η Μαραθωνοδρόμος μας Γιώτα Βλαχάκη που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, ο δημοσιογράφος-μουσικολόγος-στιχουργός και μαραθωνοδρόμος Γιώργος Μυζάλης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και πρέσβης της φλόγας του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρος Ζαγάρης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.oramaelpidas.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1081:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο