Με επιτυχία ο 3ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας δρόμου στο Γραμματικό

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο αγώνας δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό με περισσότερες από 200 συμμετοχές. Διαβάστε τη μεταγωνιστική ανακοίνωση του διοργανωτή Συλλόγου, Α.Π.Σ Τελμησσού Νέας Μάκρης – Μαραθώνος. 

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα

“Για άλλη μια χρονιά διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό την τελευταία Κυριακή των αποκρεών όπως κάθε χρόνο, με εκκίνηση τον σημαντικό και σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο Ραμνούντας και με τερματισμό, το φιλόξενο και παραδοσιακό χωριό της Αττικής, το όμορφο Γραμματικό. Στην φετινή εκδήλωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις διακόσιες, τιμώντας με την παρουσία τους φίλοι συναθλητές για άλλη μια φορά τον δρόμο Ραμνούς απολαμβάνοντας την πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα σε αμπελώνες, ελιές, πεύκα και πουρνάρια.  

Ιδιαίτερη διαδρομή και λόγο της ιστορικής σημασίας του αρχαιολογικού χώρου Ραμνούντος αλλά και της δυσκολίας της διαδρομής λόγο των παρατεταμένων αναφορών.
Βέβαια είναι αξιοσημείωτη η υποδοχή όλων των συμμετεχόντων αθλητών στην πλατεία του Γραμματικού με την θερμή υποδοχή των διοργανωτών που είχαν φροντίσει με επιμέλεια, ο Τελμησσός, ο σύλλογος γυναικών Γραμματικού με την πλούσια πρόσφορα τοπικών εδεσμάτων, ο σύλλογος νεολαίας Γραμματικού, οι εθελοντές, καθώς και η υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα και συγκεκριμένα με τη δραστήρια πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σοφίας Σιδέρη.

Η απόλυτη επιτυχία οφείλεται επίσης στην πολύτιμη βοήθεια των φορέων εθελοντών καθώς και στην συμβολή των χορηγών υποστηρικτών. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω και της ημέρας δόθηκαν συλλεκτικά έπαθλα στους νικητές και αρκετα δωρα. Παράλληλα διεξήχθη και αγώνας για τα παιδιά του δημοτικού, απόστασης 400 μέτρων, για πρώτη φορά. Δεν θα μπορούσε να κλείσει η εκδήλωση χωρίς την παρουσία παραδοσιακών χορών που επιμελήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο σύλλογος γυναικών Γραμματικού.
Κλείνοντας θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμένοντας τον 4ο αγώνα δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό 2018 πάντα την τελευταία Κυριακή των αποκρεών!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το trail προπονητικό πρόγραμμα του καλοκαιριού
Ένας οδηγός για να κατακτήσεις τα μονοπάτια το καλοκαίρι
Συκάρειος Δρόμος 2023: Χρήσιμες πληροφορίες
Παραλαβή των πακέτων συμμετοχής και όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον αγώνα
Η νέα ημερομηνία του Skiritida Run 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο