Με επιτυχία ο 3ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας δρόμου στο Γραμματικό

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο αγώνας δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό με περισσότερες από 200 συμμετοχές. Διαβάστε τη μεταγωνιστική ανακοίνωση του διοργανωτή Συλλόγου, Α.Π.Σ Τελμησσού Νέας Μάκρης – Μαραθώνος. 

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα

“Για άλλη μια χρονιά διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό την τελευταία Κυριακή των αποκρεών όπως κάθε χρόνο, με εκκίνηση τον σημαντικό και σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο Ραμνούντας και με τερματισμό, το φιλόξενο και παραδοσιακό χωριό της Αττικής, το όμορφο Γραμματικό. Στην φετινή εκδήλωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις διακόσιες, τιμώντας με την παρουσία τους φίλοι συναθλητές για άλλη μια φορά τον δρόμο Ραμνούς απολαμβάνοντας την πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα σε αμπελώνες, ελιές, πεύκα και πουρνάρια.  

Ιδιαίτερη διαδρομή και λόγο της ιστορικής σημασίας του αρχαιολογικού χώρου Ραμνούντος αλλά και της δυσκολίας της διαδρομής λόγο των παρατεταμένων αναφορών.
Βέβαια είναι αξιοσημείωτη η υποδοχή όλων των συμμετεχόντων αθλητών στην πλατεία του Γραμματικού με την θερμή υποδοχή των διοργανωτών που είχαν φροντίσει με επιμέλεια, ο Τελμησσός, ο σύλλογος γυναικών Γραμματικού με την πλούσια πρόσφορα τοπικών εδεσμάτων, ο σύλλογος νεολαίας Γραμματικού, οι εθελοντές, καθώς και η υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα και συγκεκριμένα με τη δραστήρια πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σοφίας Σιδέρη.

Η απόλυτη επιτυχία οφείλεται επίσης στην πολύτιμη βοήθεια των φορέων εθελοντών καθώς και στην συμβολή των χορηγών υποστηρικτών. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω και της ημέρας δόθηκαν συλλεκτικά έπαθλα στους νικητές και αρκετα δωρα. Παράλληλα διεξήχθη και αγώνας για τα παιδιά του δημοτικού, απόστασης 400 μέτρων, για πρώτη φορά. Δεν θα μπορούσε να κλείσει η εκδήλωση χωρίς την παρουσία παραδοσιακών χορών που επιμελήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο σύλλογος γυναικών Γραμματικού.
Κλείνοντας θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμένοντας τον 4ο αγώνα δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό 2018 πάντα την τελευταία Κυριακή των αποκρεών!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο