Πάρτε μέρος σε μία πραγματική γιορτή του τρεξίματος

40 χρόνια από τον πρώτο αγώνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας

Share

Στις 14/5/1978 στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, διοργανώθηκε από μία ομάδα δρομέων με πολύ μεράκι και αγάπη για το τρέξιμο, ο πρώτος Αγώνας Δρόμου Υγείας 20χλμ. με μήνυμα “Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη”. Λίγο αργότερα δημιουργήθηκε από την ομάδα αυτή, ο πρώτος σύλλογος δρομέων της χώρας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας ο οποίος πήρε τη σκυτάλη συνεχίζοντας με επιτυχία την προσπάθεια διάδοσης του τρεξίματος και ενημέρωσης σχετικά με τα  οφέλη που αυτό προσφέρει.

Φέτος, 40 χρόνια μετά, ο αγώνας συνεχίζει με δυναμισμό να μεταφέρει το ίδιο μήνυμα έχοντας αποκτήσει χιλιάδες πιστούς φίλους που κάθε χρόνο τιμούν τον αγώνα με τη συμμετοχή τους.

Με διοργανωτή λοιπόν τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας και με την τεχνική υποστήριξη της All About Running, ο 40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20χλμ., αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες δρομείς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις 5 Μαρτίου 2017 σε μία μεγάλη γιορτή για το τρέξιμο.

Πάρε μέρος και εσύ στη μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος, τρέχοντας στο αγαπημένο 20άρι της Άνοιξης, τον αγώνα από όπου ξεκίνησαν όλα πριν από 40 χρόνια!

Ο 40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20χλμ. καθώς και ο αγώνας 2χλμ. για παιδιά και η σκυταλοδρομία 2×10χλμ. θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ημερομηνία του Skiritida Run 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
5ο Arta Night Run - Νέα ημερομηνία
Η νέα ημερομηνία και η προκήρυξη της διοργάνωσης
Run for the Kids with disabilities 2023: Συνεχίζονται οι εγγραφές
Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο