Συλλυπητήριο μήνυμα ΕΟΣΛΜΑ-Υ και συλλόγων για τον Κερκ

Διαβάστε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά το συλληπητήριο μήνυμα της Έλληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων για τον θάνατο του Κυριάκου Λαζαρίδη αλλά και δρομικών συλλόγων:

ΕΟΛΣΜΑ-Υ
“Ο Κυριάκος Λαζαρίδης, ο αγαπημένος μας KERK αφού έδωσε για οκτώ μήνες και δέκα ημέρες μια τεράστια μάχη έφυγε σήμερα το πρωί για την γειτονιά των Αγγέλων. Τεράστιος αθλητής και μεγάλος άνθρωπος. Σε όλη του τη ζωή προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει την μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό. Διετέλεσε για 4 χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της στην οργανωτική επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Χάθηκε πρόωρα ενώ είχε ακόμη να προσφέρει πολλά. 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη για την τεράστια απώλεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον «ΕΥΚΛΗ» Ν Προαστίων και στον ΣΕΒΑΣ Νάουσας  και σε όλο το δρομικό κίνημα που έχασε έναν καθοδηγητή και έναν άνθρωπο που άναβε την φλόγα του αθλητισμού όπου και αν βρισκόταν.

Καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση μετά από την μάχη Κυριάκο μας.”

Επιπλέον, ο ΕΟΣΛΜΑ-Υ εξέδωσε ανακοίνωσε και για την εξόδιο ακολουθία.

“Η εξόδιος ακολουθία για τον Αγαπητό μας Κυριάκο Λαζαρίδη θα γίνει αύριο Πέμπτη 16/2/2017 και ωρα 15:00 από την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου (Οδός Αγίου Δημητρίου 592 00) στην Νάουσα.

Ο «ΕΥΚΛΗΣ» Ν. Προαστίων θα αναλάβει τον συντονισμό της μεταφορά με πούλμαν από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στην διοργάνωση του RUN THE LAKE, που είχε στόχο την στήριξη του Κυριάκου. Η απόφαση για την διάθεση των χρημάτων έγινε ομόφωνα και από τους τρεις φορείς ΕΥΚΛΗ Ν. Προαστίων, Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και της Λίμνης Βουλιαγμένης. Το Λεωφορείο θα αναχωρήσει  06:00  από τον Τερματικό Σταθμό του Μετρό στο Ελληνικό. Επιστροφή το βράδυ της ίδιας ημέρας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν στον κ. Μάνο Μαχαιράκη τηλ. 6977591568 μέχρι τις 17:00 σήμερα.”

ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς
«Ένας μεγάλος αθλητής, ένας τεράστιος άνθρωπος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Κυριάκος Λαζαρίδης, ο δικός μας ΚΕΡΚ, έχασε την πολύμηνη μάχη με τη ζωή, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό σ’ ολόκληρο τον δρομικό χώρο, που υπηρέτησε με αξιοπρέπεια ως αθλητής και παράγων. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. «Αθηναίοι Δρομείς» εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τη συμπαράστασή τους στους οικείους του καθώς και στους Συλλόγους «ΕΥΚΛΗ» Νοτίων Προαστίων και ΣΕΒΑΣ Νάουσας, όπου ο ίδιος ένιωθε σαν οικογένειά του.
Θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας, πολυαγαπημένε μας Κερκ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas: Move For The Planet
Η νέα πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα + sports festival
Gotzilla Xanthi Trail 23: Oι φωτογραφίες
Δείτε ξεχωριστές στιγμές της διοργάνωσης
Sold out το Kifissia Runners in the Night!
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο