Τρέξε στον «Μαραθώνιο Ζωής»

Δράση «Μαραθώνιος Ζωής» του «Marathon Team Greece By M.Polyzou» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

Share

Έναν διαφορετικό μαραθώνιο μας προτρέπουν να τρέξουμε η ομάδα «Marathon Team Greece By M.Polyzou» και ο Συλλόγος «Όραμα Ελπίδας». Πρόκειται για την «Μαραθώνιο Ζωής» μία δράση που στοχεύει στο να γίνουν όσο δυνατόν περισσότεροι δότες μυελού των οστών.

Η εκκίνηση του «Μαραθώνιου Ζωής» δόθηκε στην Αίγινα στον 6ο Αγώνα «Ιωάννης Καποδίστριας» στις 22 Ιανουαρίου και η δράση θα συνεχιστεί σε μία σειρά αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα.
Σε κάθε αγώνα που εντάσσεται στο πρόγραμμα αγώνων του «Μαραθωνίου Ζωής», εξειδικευμένο προσωπικό του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» πραγματοποιεί επί τόπου δειγματοληψίες σιέλου από όσους επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών.
Επίσης πραγματοποιείται συμβολική λαμπαδηδρομία με τη δάδα του «Μαραθωνίου Ζωής»!

Στην πρώτη λαμπαδηδρομία με τη δάδα του «Marathon Team Greece» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» πήραν μέρος η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου με τη δρομική της ομάδα, η μαραθωνοδρόμος Γιώτα Βλαχάκη που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και παιδιά που είχαν αγωνιστεί λίγο νωρίτερα σε αγώνες δρόμου στο νησί.
Επώνυμοι και ανώνυμοι δρομείς, άνθρωποι του στίβου, του αθλητισμού, του πολιτισμού, του δημόσιου βίου συστρατεύονται σε αυτή την προσπάθεια!

Έλα κι εσύ! 
ομάδα «Marathon Team Greece By M.Polyzou» και ο Συλλόγος «Όραμα Ελπίδας» μας καλούν να κάνουμε τους αγώνες του «Μαραθωνίου Ζωής» αμέτρητους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους δρομείς που θα πάρουν μέρος αμέτρητους!
Στόχος να φτάσουν και να ξεπεράσουν κατά πολύ τους 42.195 εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Ελλάδα και τελικά ο «Μαραθώνιος Ζωής» να γίνει «Υπαρμαραθώνιος Ζωής»!
Έστω και μια ζωή να σωθεί από αυτή την προσπάθεια, θα έχουμε πετύχει όλοι μαζί το πιο μεγάλο και πιο σημαντικό ρεκόρ!

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση στην ιστοσελίδα www.oramaelpidas.gr/index.php

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1058:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο