Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Τελευταία νέα για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και την Half Marathon Expo

Share

Με γρήγορο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, που θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης την Κυριακή 19 Μαρτίου και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών.
Ο ρυθμός εγγραφών είναι τέτοιος που αναμένεται τα όρια συμμετοχής να συμπληρωθούν σύντομα, τόσο στον ημιμαραθώνιο, όσο και στους αγώνες 5 & 3 χλμ. Η διοργάνωση καλεί τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν να κάνουν γρήγορα την εγγραφή τους στον αγώνα της επιλογής τους, συμμετέχοντας σε αυτή τη μεγάλη, ανοιξιάτικη γιορτή του τρεξίματος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.athinahalfmarathon.gr

Αλλαγές για τη Half Marathon Expo
Η μεγάλη έκθεση του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, Half Marathon Expo, που παραδοσιακά διαξάγεται πριν το μεγάλο αθλητικό γεγονός φέτος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και αλλάζει χώρο.
Συγκεκριμένα η Half Marathon Expo θα διεξαχθεί από τις 16-18 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Hellexpo Μαρούσι ενώ στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης από όπου όλοι οι εγγεγραμένοι δρομείς για τους αγώνες της διοργάνωσης θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υλικό του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέθανε ο Αλέκος Φασιανός
Πέθανε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ζωγράφους
Η Maude Mathis στο Corfu Mountain Trail 2022
Μεγάλα ονόματα του trail running στους αγώνες της Κέρκυρας
Tihio Race: Εθελοντική αιμοδοσία 2022
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου η δράση
Back to Top