Λεωφόρος Δρομέων: Αρκετός κόσμος σε μία μέρα γιορτής για τον Παναθηναϊκό

Ημέρα παναθηναϊκής γιορτής με τρέξιμο στην καρδιά της Αθήνας

Share

Με επιτυχία και αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου “Λεωφόρος Δρομέων” που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός.

Από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
“Τα 109α του γενέθλια γιόρτασε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος με χιλιάδες προσκεκλημένους που έλαβαν συμμετοχή στον αγώνα δρόμου “Λεωφόρος Δρομέων”, που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017.

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας “πλημμύρισε” με ανθρώπους κάθε ηλικίας, αθλητές από όλα τα τμήματα του Τριφυλλιού, δρομείς από άλλους συλλόγους αλλά και κόσμο που ήθελε να ζήσει την εμπειρία να αθληθεί στην καρδιά της Αθήνας, με τους μικρούς μας φίλους να “κλέβουν” την παράσταση στη διαδρομή του ενός χιλιομέτρου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα έγιναν στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”, στον αγωνιστικό χώρο του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των νικητών, που έλαβαν μέρος στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ.

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Μπαλτάκος, ο Φιλήμων Βαφειάδης από τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θανάσης Ράπτης και ο Γενικός Διευθυντής της Valeant/PharmaSwiss, παραγωγού εταιρείας της Counterpain, του μεγάλου χορηγού του αγώνα, κ. Ιάκωβος Μιχαλίτσης.”

Aνάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και η μικρή Αμάντα, μαθήτρια του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών που τερμάτισε τον αγώνα μαζί με τους γονείς της. Δείτε τον συγκλονιστικό τερματισμό της

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1050:%!]

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1051:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο