Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Εγγραφές και παράλληλες εκδηλώσεις για τον αγώνα της Λευκάδας

Share

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοργανωτές του Πράσινου Ημιμαραθώνιου Λευκάδος σχετικά με τη διαδικασία των εγγραφών αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά:

“Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο δεδομένου και της καλής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/04/2017 και ώρα 18:00. Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν:

1. Pasta Party 13:00-15:00 την ημέρα των αγώνων ΔΩΡΕΑΝ προς όλους τους συμμετέχοντες σε εστιατόριο υψηλής ποιότητας.

2. Barbeque Party την επομένη των αγώνων σε εστιατόριο που βρίσκεται σε ιδιαίτερου φυσικού κάλους περιβάλλον, δίπλα στην θάλασσα.

Να ενημερώσουμε πως για τους δρομείς του ημιμαραθωνίου δρόμου και μόνο το πρώτο πιάτο θα χορηγείται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για τους υπόλοιπους

συμμετέχοντες θα υπάρχει συμβολικό αντίτιμο ενός ευρώ σε οτιδήποτε κι αν επιλέξουν να καταναλώσουν!

3. Κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες για 2 διήμερα διαμονής σε ξενοδοχεία της Λευκάδας.

Να ενημερώσουμε πως για τους δύο πρώτους συλλόγους που θα δηλώσουν ομαδική συμμετοχή και μετάβαση στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο, η διοργάνωση έχει φροντίσει να κρατήσει καταλύματα με χαμηλό κόστος καθώς και λεωφορεία, προκειμένου να τους εξυπηρετήσει. Όποιος σύλλογος ενδιαφέρεται μπορεί να έρχεται σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο διοργάνωσης κ. Μαραγκό Σπύρο στο τηλέφωνο 6978693293.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Παλαμήδειος Άθλος - Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Η διοργάνωση επιστρέφει με επιπλέον την απόσταση του Ημιμαραθώνιου
Ακυρώθηκε τελικά ο ROUT Classic 100 Miles 2021
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Back to Top