Βρες το επόμενο 10άρι

Αγωνιστικές επιλογές για αγώνες απόστασης 10χλμ. στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες

Share

Σκέφτεσαι ότι ήρθε η ώρα να τρέξεις έναν αγώνα 10 χλμ. ή μήπως να βελτιώσεις τον χρόνο σου; Δες ποιες είναι οι αγωνιστικές σου επιλογές σου για έναν αγώνα 10 χλμ. τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα.

18 – 19 Φεβρουαρίου
Αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιλογές είναι πολλές. Συγκεκριμένα ο Δήμος Αμαρουσίου για 4η χρονιά διοργανώνει Αγώνες προς τιμή του Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη. Φυσικά ένας αγώνας 10 χλμ. δεν μπορεί να λείπει από το πρόγραμμα σε μια ευχάριστη διαδρομή που φτάνει έως και το Ολυμπιακό Στάδιο.

Την ίδια μέρα  τώρα ξεκινά μια σειρά αγώνων “Attika Run and Fun Grand Prixστον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης με το 10άρι να μην λείπει από το πρόγραμμα.

Στο Αγρίνιο τώρα, και τον 10ο ΗμιμαραθώνιοΜιχάλης Κούσης που γίνεται στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, το πρόγραμμα έχει και 10άρι με τη διαδρομή να ξεκινά λίγο έξω από την πόλη και τερματίζει μέσα στην κεντρική πλατεία.

Στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα ο Δήμος διεξάγει για 20η χρονιά τον Μπιζάνιο Δρόμο στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης. Η εκκίνηση του κεντρικού αγώνα, ο οποίος θα είναι απόστασης 11.5 χλμ, θα γίνει από το Μπιζάνι, στο Ηρώο Μπιζανομάχων.

Νοτιότερα στο Άργος για πρώτη φορά, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους διοργανώνει τον «Αγώνα Αξιών». Ο αγώνας είναι απόστασης λίγο μεγαλύτερης από τα 10χλμ. (11,5 χλμ.) ξεκινά από το Αρχαίο Θέατρο με προορισμό το Κεφαλάρι και επιστροφή εκ νέου στο Αρχαίο Θέατρο από παράλληλη διαδρομή.

25 – 26 Φεβρουαρίου
Στην Αττική την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Δήμο Μαραθώνα θα γίνει ο 3ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς με απόσταση λίγο περισσότερο από τα 10χλμ. (11χλμ.) με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την αρχαία Ραμνούς.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, μπορείτε να πετάξετε χαρταετό…..τρέχωντας στον  9ο Αγώνας Δρόμου απόστασης 10 χλμ. στο Αλεποχώρι Αττικής.

11 – 12 Μαρτίου
Το Σαββατοκύριακο αυτό, οι αγωνιστικές επιλογές ξεκινούν με τους αγώνες δρόμου “Μπλόκο Καλογρέζας 2017” από τον Α.Γ.Σ. “Ανατολή” Ν. Ιωνίας. Φυσικά και εδώ το 10άρι δεν λείπει από το πρόγραμμα των αγώνων. Την ίδια μέρα, στον λόφο του Λυκαβηττού και το 3ο Lycabettus Run θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 11 χλμ. στην άσφαλτο.

Στο πλαίσιο του 12ου Μαραθώνιου Μεσσήνης, την Κυριακή 12 Μαρτίου θα υπάρχει και 10άρι για του νέους ή/και γρήγορους δρομεις.

18 – 19 Μαρτίου
Τέλος, το μοναδικό 10άρι αυτου του Σαββατοκύριακού διεξάγεται στο νησί της Ιθάκης στον “1ο Δρομο Οδυσσέα” με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Βαθύ.

*περιλαμβάνονται αγώνες 10 – 11 χλμ. από τις 18/2/2017 έως τις 19/3/2017.

Αν γνωρίζεις κάποιον αγώνα αυτής της απόστασης που θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο διάστημα και δεν τον βλέπεις στο άρθρο, παρακαλούμε επικοινώνησε μας στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο