Έως τις 15 Μαρτίου οι αιτήσεις για τον 14ο Olympus Marathon

Δείτε πληροφορίες εγγραφής για τον 14ο Olympus Marathon

Share

Ξεπέρασαν, ήδη, τις 350 οι αιτήσεις για συμμετοχή στον 14ο Olympus Marathon που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου στο βουνό των θεών.
Από αυτόν τον αριθμό έχουν εγκριθεί 216 που αναλογούν σε αθλητές από 13 διαφορετικές χώρες.
Οι εγγραφές, οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 22:00, γίνονται βάσει ειδικών όρων. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πληρούν στο ελάχιστο τις αγωνιστικές προϋποθέσεις της διοργάνωσης, δηλαδή τερματισμός στα δύο τελευταία χρόνια 2015 και 2016 (1/1/2015 έως και την λήξη των εγγραφών), i) σε 2 αγώνες ορεινού τρεξίματος τουλάχιστον 20 χλμ. απόστασης και 1.000 μ. θετικής υψομετρικής o καθένας ή σε 1 αγώνα ορεινού τρεξίματος άνω των 35 χλμ. και 2.200μ θετικής υψομετρικής. Η διοργάνωση δεν θα δεχτεί τη συμμετοχή αθλητών που έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν για αντιαθλητική απρεπή συμπεριφορά ή για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Διαδικασία εγγραφής κατοίκων Ελλάδας
Η διαδικασία συμμετοχής για αθλητές που κατοικούν μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα -ασχέτως εθνικότητας- έχει ως εξής:
α) συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, η οποία θα γίνεται στην ιστοσελίδα www.olympus-marathon.com από την 22/01/2017 (και ώρα 20.00) ως και την 15/03/2017 (και ώρα 20.00). Μετά το πέρας του ανωτέρω διαστήματος δεν θα γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις συμμετοχής.
β) Στη δήλωση συμμετοχής (η οποία περιλαμβάνει τα προσωπικά στοιχεία του αθλητή, ανάμεσα στα οποία σημαντικό είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), καθώς όλη η επικοινωνία της διοργάνωσης με τους αθλητές γίνεται μέσω διαδικτύου) οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν τους αγώνες κριτήρια που απαιτούνται. Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών θα οδηγείται σε τραπεζικό περιβάλλον πληρωμής με κάρτα (χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική) του αντίτιμου συμμετοχής στον αγώνα για να ολοκληρώσει την αίτηση συμμετοχής του.
γ) Αφού πραγματοποιηθεί ο έλεγχος και επαληθευτούν οι αγώνες κριτήρια που έχουν δηλωθεί, ο αιτών, σε διάρκεια 7 ημερών,  θα μπαίνει στον κατάλογο των συμμετεχόντων. Αιτήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής επιστρέφεται το ποσό των 25 ευρώ ενώ αιτήσεις που αναφέρουν ψευδή κριτήρια θα απορρίπτονται και το αντίτιμο δεν θα επιστρέφεται.
δ) Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή προσθήκες αγώνων μετά την υποβολή της αίτησης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Αναφέρουμε ότι ο Olympus Marathon έχει ενταχθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Skyrunner World Series 2017 και εκτός από την μεγάλη απόσταση περιλαμβάνει και αγώνα 11 χλμ. Ολύμπια Μονοπάτια αλλά και αγώνες για παιδιά. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.olympus-marathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο