Αθλητική γιορτή του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς

Κοπή πίτας και ημερίδα στίβου στο Ληξούρι

Share

O Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς πραγματοποίησε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου αθλητική γιορτή στο Στάδιο Αγ. Αντωνίου στο Ληξούρι που περιελάμβανε κοπή πίτας του συλλόγου και ημερίδα στίβου.
Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

«Θέλουμε να ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή μίας όμορφης αθλητικής γιορτής στο Ληξούρι τις 29/1/2017, στο στάδιο του Αγ. Αντωνίου, για πρώτη φορά, που περιελάμβανε την κοπή της πίτας για τα παιδάκια του Ληξουρίου, παράλληλα με την διεξαγωγή μίας ημερίδας στίβου για μικρούς και μεγάλους αθλητές.
Παρότι ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά μας, όλοι όσοι συμμετείχαν αν και βρεγμένοι ή παγωμένοι αρκετά, παρέμειναν μέχρι τέλους λαμβάνοντας μέρος στα αγωνίσματα και απολαμβάνοντας, την χαρά, της ολοκλήρωσης του αγώνα τους.

Ήταν πραγματικά συγκινητική για όλους μας η ζεστασιά των μικρών παιδιών που έτρεξαν πήδηξαν διακρίθηκαν χαμογέλασαν, ζητωκραύγασαν και χειροκρότησαν τους μεγαλύτερους, την προπονήτριά τους γονείς τους που αγωνίστηκαν και αυτοί με την σειρά τους στα διάφορα αθλήματα.

Σας ευχαριστούμε που με την παρουσία και την συμμετοχή σας, μας οπλίζετε με ενέργεια και δύναμη να συνεχίζουμε ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες, να προσφέρουμε και εμείς ότι μπορούμε, όπου μπορούμε και όπως μπορούμε αξιοποιώντας τα μέσα που διαθέτουμε.

Οι πόροι μας οικονομικά συχνά λιγοστοί, παραμένουν πάντα πλούσιοι επειδή τελικά το μεγαλύτερό μας Κεφάλαιο είναι οι άνθρωποι δίπλα μας, οι Άνθρωποι με Α κεφαλαίο που με προθυμία, συχνά εκτεθειμένοι στον καιρό, όρθιοι για αρκετές ώρες, δουλεύοντας πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα, στέκονται τελικά εκεί, αγόγγυστα, υπενθυμίζοντάς μας ότι δεν είμαστε μόνοι.
Και είναι αλήθεια πως δεν είμαστε μόνοι. Δεν θα είμαστε ποτέ μόνοι όσο υπάρχει ένα χέρι να κρατήσουμε, κάποιος να μας πει έναν καλό λόγο, κάποιος να μας χαμογελάσει.
Δεν θα είμαστε ποτέ μόνοι όσο δημιουργούμε και συμμετέχουμε, όσο οι δράσεις μας, ενώνουν μικρούς και μεγάλους, παιδιά και γονείς σε υγιείς σκοπούς.

Ευχαριστούμε την ΚΕΔΗΚΕ τον κο Κωνσταντάκη και το κο Κατσιβέλη που μας διέθεσαν τα ηχητικά. Τον Φούρνο του Καλούρη για την εξαιρετική Βασιλόπιτα, τον Χαρη Πρεντάνο για τον οργανωτικό συντονισμό και τον ενθουσιασμό με τον οποίο αγκάλιασε το εγχείρημα, την Αντριάνα Βασιλάτου και τον Διονύση Μεταξά για την σύλληψη και την συμμετοχή στην υλοποίηση της όμορφης αυτής ιδέας με εξαιρετικό κουράγιο και ζήλο. τους Μεσσάρη Γεράσιμο, Σπύρο Ιωαννάτο, Κοσμά Μουρελάτο , Παρίση Κουλουμπή και τα παιδιά του ΣΔ Κεφαλληνίας (Παρίση Κουλουμπή του ανδρέα, Λούκα Διονύση καθώς και τους αθλητές του Διονύση Μεταξά από τα Βλαχάτα) που κρατούσαν πινάκια, μετρούσαν , χρονομετρούσαν και συνεισέφεραν όπου απαιτήθηκε μέχρι τέλους. Τον παγκόσμιο πρωταθλητή άρσης βαρών Νίκο Καππάτο για την υποστήριξη του αγωνίσματος της σφαιροβολίας και τον συναθλητή και δάσκαλο Μάκη Λαμπίρη για της όμορφες φωτογραφίες του.

Ευελπιστούμε ότι η πρόδρομη αυτή προσπάθεια μας, θα επαναληφθεί σύντομα με καλύτερη οργάνωση, περισσότερες συμμετοχές και καλύτερες καιρικές συνθήκες».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα www.sdkefalonias.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1039:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο