Eθελοντική αιμοδοσία από τον ΣΔΥΑ

Το Σάββατο 28/1 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας διοργανώνει την 1η Εθελοντικη Αιμοδοσία για το 2017

Share

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας διοργανώνει την 1η Εθελοντικη Αιμοδοσία για το 2017 το Σάββατο 28/1 στα γραφεία του Συλλόγου. Δείτε την ανακοίνωση:

“Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στα πλαίσια της καθιερωμένης κοινωνικής προσφοράς, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών θα βρίσκεται στα γραφεία του Συλλόγου, Γραβιάς 9-13 (πλ. Κάννιγγος – Θεμιστοκλέους) στάση Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από 09.30 πμ. έως 13.00 μμ. και θα πραγματοποιήσει αιμοληψία.

Παρακαλούμε τα Μέλη μας και τους Φίλους των Δρομέων Υγείας Αθηνών όπως προσέλθουν στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του 2017 και προσφέρουν αφού μπορούν το ανεκτίμητο δώρο ζωής προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας και σε όσους το έχουν άμεση ανάγκη.

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι νέοι Αιμοδότες με την προσφορά τους έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν γι΄ αυτούς και την οικογένειά τους ένα απόθεμα αίματος, στην Τράπεζα Αίματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα είναι στη διάθεσή τους σε περίπτωση ανάγκης.”

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο