Βγήκαν οι ημερομηνίες των Run Greece

7 αγώνες σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για το 2017

Share

Λίγες μέρες πριν το 2017 ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των Run Greece για τη νέα χρονιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 αγώνες σε ισάρθιμες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας που αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες δρομείς.

Την περασμένη χρονιά, στους έξι αγώνες της σειράς είχαν λάβει μέρος 22.000 δρομείς ενώ συνολικά προσφέρθηκαν περισσότερα από 15.000€ από το Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης, τη WIND Hellas, σε κοινωφελή ιδρύματα και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς στις έξι πόλεις που φιλοξένησαν του αγώνες. 

Οι αγώνες Run Greece αφορούν στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και αυτή είναι η δύναμή τους.  Ο ΣΕΓΑΣ και η τοπική ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, η Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, τοπικοί σύλλογοί και σωματεία, σχολεία, οικογένειες και κάθε πολίτης μιας πόλης Run Greece συμμετέχει με το δικό του τρόπο σε αυτή τη γιορτή.  Το 2017 θα φέρει για το Run Greece εκτός από νέα ρεκόρ μαζικής συμμετοχής και επιδόσεων και μια νέα είσοδο στο χάρτη των αγώνων αυτών, με μία ακόμη περιφέρεια της χώρας να καλύπτεται από την πρωτοποριακή μας σειρά αγώνων.  

Σύντομα θα έχουμε αναλυτικές προκηρύξεις και πληροφορίες για τους αγώνες. Δείτε τις 7 πόλεις και τις ημερομηνίες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της σειράς Run Greece το 2017!

Λάρισα 26 Μαρτίου

Ηράκλειο 30 Απριλίου

Καστοριά 14 Μαΐου

Ιωάννινα 21 Μαΐου 

Αλεξανδρούπολη 24 Σεπτεμβρίου

Nέα Πόλη* 1 Οκτωβρίου 

Πάτρα 8 Οκτωβρίου

*Δεν ανακοινώθηκε ακόμα 

Αφήστε μια απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Virtual Lyc Run
Τα αποτελέσματα του αγώνα
Ντοκιμαντέρ: Ο Μαραθώνιος της Βοστώνης
Έως τις 30 Απριλίου το ντοκιμαντέρ στο Ertflix
Δράση Ένωσης «Μαζί για το παιδί»
Μαζί τους το Πάσχα μ’ένα κλικ!
Back to Top

Holler Box