Η Stevie Kremer στο Salomon Corner του Attika

Την Τρίτη 21 Ιουνίου το Salomon Corner του Attika θα φιλοξενήσει την Stevie Kremer

Share

Ο 13ος Olympus Marathon φιλοξενεί φέτος μια εξαιρετική αθλήτρια ορεινών αγώνων, την Stevie Kremer.
Η Stevie, η οποία γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά ζει στο Crested Butte του Colorado και εργάζεται ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο, ανακάλυψε το τρέξιμο σχετικά πρόσφατα. Παρόλα αυτά οι επιδόσεις της είναι αξιοσημείωτες, αφού τα τελευταία 4 χρόνια έχει κερδίσει δημοφιλείς αγώνες όπως το Jungfrau Marathon στην Ελβετία το Zegama–Aizzkori στην Ισπανία, το Sierre-Zinal στην Ελβετία, το Limone Extreme Sky Race στην Ιταλία, ενώ για τρεις συνεχόμενες χρονιές ανακηρύχθηκε Ορεινή Δρομέας της Χρονιάς από την Αμερικανική Ομοσπονδία!
Η Stevie ανήκει στην International Team της Salomon και η ελληνική αντιπροσωπεία την προσκάλεσε να έρθει λίγες μέρες νωρίτερα ώστε να έχουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε καλύτερα.
Έτσι η Salomon μας καλεί την Τρίτη 21/6 και ώρα 18:00 στο Salomon Corner του πολυκαταστήματος Attika στην οδό Πανεπιστημίου για να συναντήσουμε τη Stevie και να κουβεντιάζουμε μαζί της ενώ θα ακολουθήσει χαλαρή προπόνηση. 
Φυσικά εκεί θα βρίσκονται και όλοι οι αθλητές της Salomon Hellas, προκειμένου να τρέξουμε όλοι μαζί σε χαλαρούς ρυθμούς δείχνοντας στη Stevie τις ομορφιές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.
Η πρόσκληση ισχύει για όλους του δρομείς -ανεξαρτήτως επιπέδου και φυσικής κατάστασης- σε αυτή τη χαλαρή προπόνηση-βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο