Η adidas για πρώτη φορά στο Madwalk

Η adidas απέδειξε πως IMPOSSIBLE IS NOTHING – Το βίντεο

Share
adidas madwalk

Η adidas, το διαχρονικό sportswear και street brand συμμετείχε στο φετινό Madwalk, το μεγαλύτερο show στην Ελλάδα που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική. Πιστή στα κλασσικά της εμβληματικά σχέδια αλλά ταυτόχρονα πάντα έτοιμη να επαναπροσδιοριστεί ανάλογα με τα νέα trends, η adidas παρουσίασε στο Madwalk 2022 ορισμένα από τα πιο cool street style αλλά και άνετα sportswear looks. Στη σκηνή βρέθηκαν οι FYDatLillyKings McDaddy πλαισιώνοντας τα μοντέλα και τους partners του brand, δίνοντας μια ανατρεπτική ερμηνεία του απόλυτου hit ‘Macarena’. Όσον αφορά την πασαρέλα, πέραν από all body type models, περπάτησαν οι: Ηρακλής ΤζουζίνοφΠαρασκευή ΚερασιώτηΓεωργία ΚαλτσήPersaD & LexyScissors αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το brand υποστηρίζει τη μοναδικότητα.

Οι συλλογές που παρουσιάστηκαν στο catwalk ήταν εμπνευσμένες από τον sportswear χαρακτήρα καθώς και το αυθεντικό street & urban DNA του brand. Τα outfits ήταν εντυπωσιακά καθώς περιλάμβαναν ρούχα από όλες τις κλασσικές συλλογές αλλά και από τις iconic συνεργασίες της adidas με διάσημα brands και σχεδιαστές όπως Thebe MaguguPharrell Williams και IvyPark. Τα κομμάτια από τις συνεργασίες αυτές συνδυάστηκαν με τα πιο εμβληματικά items από τις Ready-to-wear συλλογές της adidas BlueVersionadicoloradicolor 70s και δημιούργησαν sporty, chic και urban looks. Φυσικά από τις παραπάνω συλλογές δε θα μπορούσε να λείπει η συνεργασία της adidas, με τη σχεδιάστρια Stella McCartney προωθώντας έναν ακόμα πυλώνα του brand που είναι η βιωσιμότητα.

Η σκηνή «ντύθηκε» με τα iconic Three Stripes του brand αλλά και με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα των adidas Originals δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στην οποία έλαμψαν οι performers, τα μοντέλα και φυσικά τα outfits!

adidas madwalk
adidas madwalk
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο