Τα αποτελέσματα των ομίλων του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος στίβου

Και οι επιδόσεις που ξεχώρισαν!

Share
Από τα 5.000μ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά (photocredit: sportsphotoz.com)

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου για την κατηγορία ανδρών – γυναικών σε όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες είναι μοιρασμένοι σε 12 ομίλους, και ολοκληρώθηκαν όλοι με εξαίρεση τις περιφέρειες των Κυκλάδων και της Ρόδου που θα πραγματοποιηθούν σε δύο εβδομάδες.

Πρόκειται ουσιαστικά για αγώνες που γίνονται ανά περιοχές με όλα τα αγωνίσματα και τους αθλητές να δίνουν βαθμούς στους συλλόγους τους ανάλογα με τις θέσεις που καταλαμβάνουν εφόσον, βέβαια, σημειώσουν κάποια όρια.

Ποιοι ξεχώρισαν

Από τις επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν σίγουρα το 14:34.57 του Δημήτρη Τσάκαλου που ήταν ο νικητής στην περιφέρεια της Αθήνας στο αγώνισμα των 5.000μ.

Ο 23χρονος αθλητής του Γιώργου Τσαλτάκη άφησε πίσω του τον Γιώργο Σταμούλη (που ήταν στον όμιλο του Πειραιά σε κοινή όμως κούρσα) με 14:36.62, ενώ τρίτος ήταν ο μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Καραΐσκος σε 14:43.72.

Πολύ καλή εμφάνιση και ρεκόρ πραγματοποίησε η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου στις Σέρρες.

Η 23χρονη αθλήτρια του Αντώνη Στόικου που φέτος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση ήταν η νικήτρια στα 5.000μ. με 16:49.32 που είναι και η καλύτερη επίδοση που σημειώθηκε σε όλη τη χώρα. Μάλιστα μία ημέρα πριν είχε επικρατήσει και στα 1.500μ. στον ίδιο όμιλο με 4:50.22.

Φυσικά ατραξιόν για τον όμιλο της Αθήνας ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου που επικράτησε στο άλμα εις μήκος με άλμα στα 8.05μ.!

Τα αποτελέσματα ανά όμιλο

Κρήτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο