1ο Godzilla Xanthi Trail: To βίντεο

Το τηλεοπτικό spot του ορεινού αγώνα στην Ξάνθη

Share

Ένα ξεχωριστό βίντεο δημιούργησε η διοργάνωση του 1ου Godzilla Xanthi Trail που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου.

Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι 30χλμ., ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 14 & 7χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στο 1ο Godzilla Xanthi Trail  έχουν όσοι δρομείς διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID 19 ή Πιστοποιητικό Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής τους από την γραμματεία των αγώνων και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα στη διεύθυνση: http://www.godzillaxanthitrail.gr και λήγουν την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022. Οι αθλητές και αθλήτριες με ατομική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, στη γραμματεία του αγώνα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και την προκήρυξη του αγώνα στο https://runnermagazine.gr/kalentari/90796/godzilla-xanthi-trail/ και http://www.godzillaxanthitrail.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Faethon Sky Race «Apostolos Tsourekas»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
7ος Μαραθώνιος Ολυμπίας: Άνοιγμα εγγραφών
Αγώνες για όλα τα επίπεδα των δρομέων το διήμερο 25-26 Μαρτίου
Sam Atkin: Από τα όχι των γιατρών στο ρεκόρ του Farah!
Δείτε πως ο Βρετανός έσπασε το ρεκόρ του μεγάλου Mo Farah!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο