ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ ανανέωσαν την συνεργασία τους για 2 χρόνια

Το ανακοίνωσαν σε μία όμορφη εκδήλωση

Share
H Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα με τον Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Γιάννη Ρόκκα
H Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα με τον Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Γιάννη Ρόκκα

Σε μία όμορφη εκδήλωση ο ΟΠΑΠ και ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσαν την επέκταση της χορηγικ΄ςη συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια!

Το παρών έδωσαν αρκετοί Έλληνες πρωταθλητές του στίβου, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Πομάσκι, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα (από segas.gr)

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσαν την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια.

Ως Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ο ΟΠΑΠ θα σταθεί στο πλευρό της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας, στηρίζοντας την Εθνική Ομάδα Στίβου, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού συνολικά.

Επιπλέον, η συνεργασία των δύο πλευρών θα εμπλουτιστεί με δράσεις για την υποστήριξη των νέων αθλητών και την ανάδειξη νέων πρωταθλητών, ενώ ο ΟΠΑΠ θα υποστηρίζει όλες τις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες αποτελούν γιορτή του αθλητισμού με μεγάλο αποτύπωμα σε όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση για τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας ΟΠΑΠ και ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, παρουσία της διοίκησης του ΟΠΑΠ και του ΣΕΓΑΣ, αθλητών, αθλητριών και μελών του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Στίβου, καθώς και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε, επίσης, για πρώτη φορά το βίντεο της νέας μεγάλης καμπάνιας του Μαραθωνίου #iΑΜΑuthentic, Μέγας Χορηγός της οποίας θα είναι ο ΟΠΑΠ.

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, σημείωσε: «Ο ΟΠΑΠ μέσα από τη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει ως συνοδοιπόρος στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού. Οι στόχοι που έχουν θέσει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ταυτίζονται με τις αξίες και τις δράσεις του ΟΠΑΠ για την άμεση σύνδεση του κλασικού αθλητισμού με την κοινωνία και τη νέα γενιά, καθώς και την επιστροφή των θεατών στα στάδια του στίβου. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ για 11η χρονιά είναι ο Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας, μια διοργάνωση που διαφημίζει διεθνώς τον αθλητισμό και τη χώρα μας και προσφέρει τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στο κοινό που το παρακολουθεί, μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης».

Ο ΟΠΑΠ και ο ΣΕΓΑΣ θα συνεχίσουν μαζί και για τα επόμενα δύο χρόνια, επεκτείνοντας και παράλληλα διευρύνοντας την πολύχρονη συνεργασία τους.

Ο ΟΠΑΠ θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του ΣΕΓΑΣ με ένα πληρέστερο πρόγραμμα που θα καλύψει ανάγκες σε όλο το φάσμα των δράσεων της ομοσπονδίας. Αθλητές και αθλήτριες που βρέθηκαν στην εκδήλωση επέκτασης της χορηγίας μίλησαν για τη σημασία της συνεργασίας και τον καθοριστικό ρόλο που θα παίξει στην μετέπειτα πορεία τους.


“Η ανανέωση ήρθε και είναι υπαρκτή. Το δίδυμο που βλέπετε στο πάνελ είναι εδώ και συνεχίζει δυναμικά. Πρέπει να γίνουμε πρώτοι παντού και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε το μεγάλο βήμα. Ο Κεντέρης και η Σακοράφα μας πήραν από το χέρι και μας πηγαίνουν στην επόμενη ημέρα του ελληνικού στίβου. Και με εσάς, τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ στο πλευρό μας νιώθουμε ακόμη πιο σίγουροι. Μας προσφέρετε ασφάλεια, που χωρίς εσάς δεν θα την νιώθαμε”, το μήνυμα του Γιώργου Πομάσκι.

“Οι αθλήτριες έχουν περάσει πολλά, όμως, μπορούν όλα να τα ξεπερνούν και όλα να τα καταφέρουν. Οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν τον αθλητισμό προς το καλύτερο”, είπε η Μαρία Μπελιμπασάκη στη διάρκεια της εκδήλωσης.

“Η Ομοσπονδία μας έχει ανοιχτό το δρόμο να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε το στόχο μας. Η δική σας συμβολή μας δίνει επιπλέον κίνητρο”, είπε ο Κώστας Γκελαούζος.

“Έχω τη χαρά να είμαι στην οικογένεια του ΟΠΑΠ και έχω τη δυνατότητα να κάνω όνειρα και να συνεχίζω να κυνηγάω τους στόχους μου. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ γιατί δίνει και στην Ομοσπονδία μας την δυνατότητα να υλοποιήσει όλους της στόχους της”, ήταν τα λόγια της άλτριας του ύψους Παναγιώτας Δόση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 30 Ιουνίου ο 8ος Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
Ασημένια η Στεφανίδη στην Ρώμη
5ο μετάλλιο για την Κατερίνα σε Ευρωπαϊκά ανοιχτού
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο