Ντοκιμαντέρ «Τα όριά μας»

Μία ταινία με χιούμορ για το τρίαθλο θα προβληθεί στην ΕΡΤ2

Share
ντοκιμαντέρ «τα όριά μας»

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το ντοκιμαντέρ «Τα όριά μας» θα προβληθεί στην ΕΡΤ2 για όλους τους λάτρεις του τριάθλου και της άθλησης γενικότερα.

Το ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Γιατζουζάκη προβλήθηκε σε κινηματογράφους στην Αθήνα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μία διασκεδαστική αθλητική ιστορία που πολλοί αθλητές αθλούμενοι, γονείς και παιδιά «βλέπουν» τον εαυτό τους.

Ένας αθλητής με αναπηρία πηγαίνει την επτάχρονη κόρη του και τον πεντάχρονο γιο του να τρέξουν έναν από τους πρώτους τους αγώνες παιδικού τριάθλου και θυμάται τον πιο δύσκολο αγώνα που έχει κάνει ποτέ, ένα IRONMAN: μία από τις πιο εξαντλητικές ψυχοσωματικές δοκιμασίες που μπορεί ν’ αντέξει κανείς σε μία μέρα. Έναν αγώνα που περιλαμβάνει 3,86χλμ. κολύμβηση, 180 χλμ. ποδήλατο και τα 42 χλμ. ενός Μαραθωνίου.

Πριν και μετά τους αγώνες η ταινία ερευνά πώς και εάν τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν αυτή την ιδέα του ακραίου τριάθλου, που τόσο πολύ γοητεύει τους μεγάλους.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Τα όριά μας»

Το ντοκιμαντέρ, όπως αναφέραμε, θα προβληθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από την ΕΡΤ2, ενώ θα είναι διαθέσιμο και από την πλατφόρμα Ertflix.

Σκηνοθεσία-έρευνα-σενάριο: Δηµήτρης Γιατζουζάκης

Κινηµατογράφηση: Παντελής Ματζανάς (GSC), Αργύρης Θέος(GSC), Γιώργος Ευστρατιάδης, Παναγιώτης Στεργιανός, Δ. Γιατζουζάκης.
Μοντάζ: Γιώργος Πατεράκης.

Ήχος: Tone Studio – Κώστας Φυλακτίδης, Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Διεύθυνση παραγωγής: Δήµητρα Νικολοπούλου, Έντυ Διαµαντόπουλος.

Παραγωγή: MFC 4 ALL.

Συμμετέχουν: Γιάννης Χατζήµπεης, Μελίνα, Φίλιππος, Θοδωρής και Κοραλία Χατζήµπεη, Μαρία Φωλά, Γιώργος Μαθάς, Βασίλης Κροµµύδας, Χρήστος Γείτονας, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Ντενίζ Δηµάκη, Νίκος Κουµπενάκης, Βαγγέλης Μπάρλας, Γεράσιµος Κορδάτος, Νίκος Πατεράκης, Σάκης Κωστάρης, Μαριάννα Μπατσαλιά, Κώστας Φύκας, Σωκράτης Πλιάκος, Δηµοσθένης Μιχαλεντζάκης, Κάραµπετ Τουρακιάν, Πελαγία και Λευτέρης Φετζιάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο