7ος Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδού»

Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης και τα αποτελέσματα

Share
7ος Αγώνας «Καρδιά του Παιδιού» 2022 - εκκίνηση

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ο 7ος Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδού» στο Φ΄όδελε. Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο και τα αποτελέσματα.

7ος Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδού» – Μεταγωνιστικό δελτίο

Ο 7ος αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού» ο οποίος έγινε με απόλυτη επιτυχία στις 13 Φεβρουαρίου 2022 στο Φόδελε Ηρακλείου, καταγράφηκε ως μία μεγάλη και αγαπημένη αθλητική διοργάνωση με φιλανθρωπικό σκοπό τον οποίο κάθε χρόνο αγκαλιάζουν όλο και περισσότεροι δρομείς από όλη την Κρήτη, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας συγγενών καρδιοπαθειών που τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο αγώνας  οργανώθηκε από την ομάδα δρομέων  «Καρδιά του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό του Φόδελε.  Έλαβε  για πρώτη φορά την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Αφιερώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Βουράκη, ο οποίος υπηρέτησε ως γραμματέας στο Φόδελε. Γεννήθηκε με σοβαρή καρδιοπάθεια αλλά έχασε τη μάχη της ζωής πριν από 11 χρόνια.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΜ Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Αδάμ Δαμιανάκης ο οποίος γεννήθηκε με τετραλογία Fallot την ίδια χρονιά με τον διοργανωτή, Παύλο Μαυρικάκη, επίσης γεννηθέντα με την ίδια συγγενή καρδιοπάθεια, Και οι δύο χειρουργήθηκαν το 1975 και στέλνουν το μήνυμα αισιοδοξίας σε όλα τα παιδιά που γεννιούνται με συγγενή καρδιοπάθεια.

Λίγο πριν την εκκίνηση έδωσε ένα χαιρετισμό από καρδιάς και τις εκκίνησεις του αγώνα την έδωσε η μητέρα του Γιώργου Βουράκη.

Στην περιγραφή του αγώνα ήταν ο εξαίρετος εκφωνητής, κ.Ευάγγελος Στουπής.

Όσο αφορά τους αγώνες έγιναν 2 διαδρομές και τερμάτισαν συνολικά 307 δρομείς, 147 στα 10500μ +  160 στα 7χλμ.

Νικητές αγώνα 7χλμ.

Μαγευτική η διαδρομή όπου κινήθηκαν οι δρομείς με κοινό σημείο αφετηρίας και τερματισμού. Ένα παιδί, η 15χρονη Αλεξάνδρα Βραβορίτη του ΣΔΥ «Μεγαλόνησος» νικήτρια των γυναικών στα 7000μ με 32:43.84 ταίριαξε με το θέμα και το μήνυμα του αγώνα! Την ακολούθησαν στο βάθρο 2η η Βαγγελιώ Κατσαράκη( Mikro Jim) με  36:06.56 και 3η Αικατερίνη Ροκάκη (ΟΦΗ) με  39:05.28. Ο Μανώλης Σηφάκης του ΟΦΗ νίκησε στους άνδρες με 25:03.80. Δεύτερος τερμάτισε ο Μανώλης Συλιγνάκης του ΣΦΑΚΑ με 26:07.32 και τρίτος ο Αλέξανδρος Ανυφαντάκης του ΠΕΔΑΣ Μινώας με 26:44.05.

7ος Αγώνας «Καρδιά του Παιδιού» 2022 - Νικήτρια 7χλμ.
Η νικήτρια των 7χλμ. Αλεξάνδρα Βραβορίτη
7ος Αγώνας «Καρδιά του Παιδιού» 2022 - Νικητής 7χλμ.
Ο νικητής των 7χλμ.Μανώλης Σηφάκης.

Νικητές αγώνα 10,5χλμ.

Ο 48χρονος Κώστας Μανιουδάκης του ΣΔΥ «Μεγαλόνησος» βρέθηκε στο βάθρο των 10500μ και μάλιστα στο ψηλότερο σκαλί με  επίδοση 41:40.14. Ακολούθησαν 2ος Θωμάς Παπαδάκης (Kozalides Team) με 41:55.01 και 3ος Χαράλαμπος Μπαλομενάκης  (ΣΔΥ Χανίων) με 43:17.38. Η Δήμητρα Βογιατζή (ΟΦΗ) επικράτησε στις γυναίκες με 48:52.78. Την τριάδα συμπλήρωσαν, 2η Ειρήνη Φουρναράκη  (ΣΜ Κρήτης) και 3η Γεωργία Μαλεφιτσάκη  (ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-PHAEA) με  54:31.83.

Με την παρουσία τους, από το ΔήμοΜαλεβιζίου,  τίμησαν τον αγώνα η αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού & Νεολαίας  Χρύσα Λυρώνη, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και εθελοντής ιατρός του αγώνα, Γρηγόρης Φασουλάκης,,ο Νίκος Πατραμάνης ειδικός σύμβουλος αθλητισμού, κ.α.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

7ος Αγώνας «Καρδιά του Παιδιού» 2022 - Νικητής 10,5χλμ.
Η νικήτρια των 10,5χλμ. Δήμητρα Βογιατζή
7ος Αγώνας «Καρδιά του Παιδιού» 2022 - Νικήτρια 10,5χλμ.
Ο νικητής των 10,5χλμ. Κώστας Μανιουδάκης

Χορηγοί και υποστηρικτές

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα ήταν:

 το  Ξενοδοχείο Fodele beach, ο όμιλος PHAEA RESORTS και η  New Balance,.

Ιδιαίτερος χορηγός είναι η  Cosmossport που μας δωρίζει όλα τα κύπελλα των νικητών και στους 2 αγώνες.

Ο Φούρνος Βαμβουκάκη είναι χορηγός βασιλόπιτας. Η Σούλα Νεονάκη  κέρδισε την υπέροχη χειρόγραφη αγιογραφία της Μαρίας Βαμβουκάκη.

Άλλοι χορηγοί του αγώνα ήταν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες  Anek Lines-Bluerstar Ferries και Minoan Lines.

Ο Γιώργος Κοτσιφός-GK Studios  που προσέφερε την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα. Όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του αγώνα στο facebook «Τρέχω για την Καρδιά του Παιδιού»

Ο Κωνσταντίνος Τζομπανάκης  με το Hands on Therapy που ήταν παρών προσφέροντας υπηρεσίες μασάζ.στους δρομείς.

Η Union Coach Services με τη δωρεάν μεταφορά των δρομέων από το Ηράκλειο.

Το Café Bisto του Super Market Αριάδνη- Αφοι Βίστη, ο Χαλκιαδάκης Super Market και το Μινι-Μαρκετ «Σήφης-Πόπη, το Μεϊντάνι»

Η  Οικογένεια Χριστοδούλου με τους εξαιρετικούς χυμούς και  τα Νερά Ζαρός.

Το Μελοκάρυδο, η αρτοποιία-ζαχαροπλαστική Σαβοϊδάκη και  η αρτοποιία-ζαχαροπλαστική  Σταματάκη 

Τα καταστήματα Αγροανάπτυξη-γεωργικά εφόδια, Venus shop της Αποστολάκη Εύης  και το  Aura της Ξυλούρη Μαρίας, ο Καλοκύρης- εταιρεία Kalokiris-bees, οι εκδόσεις εν πλώ,

Το περιοδικό RUNNER  και  το περιοδικό I-RUN MAGAZINE είναι χορηγοί επικοινωνίας και χορηγοί του αγώνα.

Επίσης χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «η Φωνή του Μαλεβιζίου» οι ιστοσελίδες: www.runningnews.gr, www.maleviziotis.gr και  www.runbeat.gr

Λοποί χορηγοί ήταν επίσης ο Ψαρολογάκης Γιάννης με τις αφίσες, η Διατροφολόγος Κωνσταντίνα Κατσανά, η Γεωργία Μαλεφιτσάκη και οι εξαιρετικές ταβέρνες «Παλαϊκό», «Λίτινος», «Όπου βαστάξει» διπλα στο κύμα στην παραλία, «Το Γιασεμί», και «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» και η καφετέρια-σνακ μπαρ Aquarious  

Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα για τη δράση του Π.Σ. «Η Καρδιά του Παιδιού» μπορεί να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα : www.kardiapaidiou.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο