H ALL ABOUT RUNNING ξεκινά δυναμικά το 2022!

To βίντεο ανασκόπησης για το 2021

Share

To 2021 ήταν μία αρκετά παραγωγική χρονιά για την ALL ABOUT RUNNING, παρά την πανδημία.

Είχαμε την ευκαιρία να αναλάβουμε νέα projects τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χιλιάδες συμμετέχοντες.

Η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει και αισθανόμαστε υπερήφανοι, αλλά και γεμάτοι ενέργεια για μία νέα δρομική χρονιά με πολύ… τρέξιμο!

H ALL ABOUT RUNNING αναλαμβάνει ό,τι αφορά το τρέξιμο! Αναλαμβάνει τη διοργάνωση αγώνων δρόμου και άλλων sport event από το 2009, έχοντας παράσχει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 900 αγώνες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, διαθέτει το πλέον αξιόπιστο και εύχρηστο σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, κι έχει χρονομετρήσει τις κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις όπως τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (επί 20 συναπτά έτη), τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τους Μαραθώνιους Ρόδου και Ολυμπίας, το SNF Nostos Run, το Spetses Mini Marathon, αγώνες της σειράς RUN GREECE και πολλούς ακόμα αγώνες.

Ακόμα, παρέχει προπονητικές υπηρεσίες τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό ή εταιρικό επίπεδο, σε σημαντικές εταιρείες όπως η Deloitte, η Dimand, κα, ενώ έχει αναλάβει την προετοιμασία των δρομικών ομάδων δεκάδων εταιριών μεταξύ των οποίων Wind, η Vodafone, η Intersport, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η ΟΠΑΠ, η PWC, η Papastratos, η Marine Traffic, η Mondelez, η BSH, κ.ά.

Φυσικά, καταγράφει τη δρομική δραστηριότητα και επιμορφώνει και ενημερώνει τους δρομείς τόσο με το περιοδικό RUNNER Magazine, το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα για το τρέξιμο από το 2005, όσο και καθημερινά από το 2008 με την ιστοσελίδα runnermagazine.gr!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο