Η New Balance επίσημος χορηγός των Αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας 2022

Η αθλητική εταιρεία δίπλα στις προσπάθειες των δρομέων

Share
New Balance - Αγώνες Δρόμου Υγείας Αθήνας

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας 2022 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με την αθλητική εταιρεία New Balance.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών New Balance θα υποστηρίξει δυναμικά τον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2022 καθώς και τον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2022, από τη θέση του χορηγού, στηρίζοντας τις προσπάθειες των δρομέων, των εθελοντών καθώς και των διοργανωτών, σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή, στέλνοντας παράλληλα το δικό τους αθλητικό και κοινωνικό μήνυμα.

Μετρώντας πολλά χρόνια πλούσιας ιστορίας, η New Balance εξακολουθεί να σχεδιάζει πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμες τεχνολογίες απορρόφησης και εφαρμογής, για τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Τα διακεκριμένα δρομικά μοντέλα της New Balance προσφέρουν στους δρομείς άνεση, προστασία αλλά και την απαραίτητη βοήθεια για να κάνουν το τρέξιμο τους πιο γρήγορο και αποτελεσματικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της New Balance, επισκεφθείτε τη επίσημη σελίδα της εταιρείας https://www.newbalance.gr/el/.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορική Μάχη Ντολμά 2024: Κλείσιμο εγγραφών
Η ανακοίνωση της διοργάνωσης
Νταμπλ ο Πετρουλάκης, δυνατή η Μαρινάκου - Ξενιδάκης και Δεσπολλάρη στα 800μ. τη 2η ημέρα του Πανελλήνιου κλειστού
Δείτε τι έγινε τη δεύτερη ημέρα των αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο