Ο ΣΔΥΑ ξεκινά δυναμικά τη χρονιά

Δείτε τις δράσεις του συλλόγου για το επόμενο διάστημα

Share

Δυναμικό είναι το ξεκίνημα της χρονιάς για τον Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, ο οποίος μας ενημερώνει για τις δράσεις του για το επόμενο διάστημα. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  2022  ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς  Καλή Εβδομάδα,

Με ιδιαίτερη προσοχή αρχίζουμε από σήμερα την επικοινωνία μαζί σας, είμαστε βέβαιοι ότι και Εσείς θέλετε να ξεκινήσουμε τις δράσεις μας, όχι βέβαια όπως τις  ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά λίγο διαφορετικά.

Πιστεύουμε ότι ΌΛΟΙ μας γνωρίζουμε τι είναι αυτό το διαφορετικό, το οποίο είναι τόσο απλό. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ  για Εμάς  και για τους Γύρω μας, Συγγενείς,  Φίλους και Γνωστούς.

Οι μέρες των Εορτών πέρασαν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους  Φίλους του ΣΔΥ Αθήνας για τις Ευχές που μας έστειλαν, τους Συλλόγους που μας σκέφτηκαν και τους Φορείς της Πολιτείας που γέμισαν το τραπέζι μας με τις Ευχετήριες Κάρτες για τον ερχομό του 2022. Οι δικές μας Ευχές εστάλησαν ηλεκτρονικά στα Μέλη μας και στους Ξεχωριστούς Φίλους του Συλλόγου μας.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο από την πρώτη του Συνεδρίαση έχει  προγραμματίσει και θα πραγματοποιήσει τις επόμενες  δράσεις  μέσα στον  Ιανουάριο.

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δρομική μας εξόρμηση στην Αίγινα, θα λάβουμε μέρος στον 11ο Αγώνα Δρόμου ‘Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ’ σας γνωρίζουμε ότι κάνουμε Ομαδική εγγραφή, οι εγγραφές θα κλείσουν  την  Πέμπτη  13 Ιανουαρίου. Πληροφορίες στο 210 3625168 ή στο 210 5245 403.

Θα πραγματοποιήσουμε την 1η Αιμοδοσία για το 2022 προς το τέλος Ιανουαρίου, περιμένουμε να μας δώσει ημερομηνία η Κινητή Μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, η αιμοληψία θα γίνει στα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας , Γραβιάς 9-13 με σειρά ραντεβού τα οποία θα έχουμε κλείσει τηλεφωνικά εκ των προτέρων. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Γνωρίζουμε στα Μέλη μας που είναι Ταμειακώς τακτοποιημένα για το 2022  και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ που θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2022 στην διαδρομή Αγ. Κοσμάς – Καβούρι & επιστροφή Αγ. Κοσμάς ότι θα έχουν δωρεάν  συμμετοχή.

Η   Εγγραφή τους θα γίνει  μόνο μέσω του Συλλόγου. Πληροφορίες στο 210 5245 403 κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη από τις 5μμ μέχρι τις 7μμ.

Αγαπητά Μέλη θα είμαστε στα γραφεία μας κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα, σας περιμένουμε και για την 2η Δρομική μας εξόρμηση στον Αγώνα του Αργολικού Κόλπου στις 13 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναστασία Μαρινάκου: The record-breaker
Η αθλήτρια της adidas έκανε ατομικό ρεκόρ στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και είναι πλέον η κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής
Τα "έσπασε" η Camille Herron στο Further
Δείτε πόσα χλμ. κάλυψε η Αμερικανίδα
Kejelcha vs Cheptegei αυτήν την Κυριακή στον 10km Villa de Laredo!
Πώς να δείτε ζωντανά τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο