Ronnie O’ Sullivan, ο δρομέας!

Ο κορυφαίος αθλητής του σνούκερ είναι φανατικός δρομέας και δεν το κρύβει!

Share
Ο Ronnie O'Sullivan

Ίσως τον έχετε συνηθίσει με καλοραμμένα κοστούμια, σοβαρό ύφος και μία στέκα στο χέρι.

O Ronnie O’ Sullivan είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα των φίλων του μπιλιάρδου, αφού έχει αναδειχθεί 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο σνούκερ.

Ο Ο’ Sullivan που θεωρείται ίσως ο καλύτερος αθλητής του σνούκερ στον κόσμο, κι έχει το προσωνύμιο ο “πύραυλος”, είχε δείξει και παλαιότερα την αγάπη του για το τρέξιμο.

Πλέον, όμως, όπως δηλώνει, έχει πέσει με τα… μούτρα στο τρέξιμο και την προπόνηση. Όλα (ξανά) ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας στην Μ. Βρετανία αφού λόγω περισσότερου ελεύθερου χρόνου άρχισε να τρέχει και πάλι συστηματικά.

Στόχος ο Ημιμαραθώνιος, προετοιμασία στην Κένυα!

Όπως δήλωσε, στόχος του είναι να τρέξει έναν καλό Ημιμαραθώνιο, ενώ έχει χάσει αρκετά κιλά σε σχέση με το παρελθόν. Αν και, όπως ισχυρίζεται, τους τελευταίους δύο μήνες η ζυγαριά έχει μείνει σταθερή, όμως μάλλον έχει αλλάξει σημαντικά η σύσταση του σώματός του.

Είναι τέτοια η διάθεσή του, ωστόσο, να τρέξει καλύτερα και περισσότερο που σκέφτεται να πάει και για προετοιμασία στο Ίτεν της Κένυας!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα συμμετείχε και σε αγώνα ανωμάλου δρόμου, τον Metropolitan Cross Country League στο Welwyn Garden City.

Εκεί κατέλαβε την 253η θέση ανάμεσα σε 1.830 δρομείς από όλο το Λονδίνο!

Αμέτρητες διακρίσεις και… έσοδα!

Ο 46χρονος μετρά αμέτρητες διακρίσεις στο σνούκερ, ενώ από το 1992 που έχει ξεκινήσει την επαγγελματική δράση, έχει αποκομίσει εντυπωσιακά έσοδα που ξεπερνούν τα 11 εκ. λίρες.

Δείτε ένα βίντεο με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο