Για μία ακόμη χρονιά, η μεγάλη γιορτή Live Well Event

Η ING Ελλάδος μετονομάζεται σε ΝΝ Hellas και το γιορτάζει! Και μας δίνει την αφορμή να γιορτάσουμε κι εμείς την ίδια την υγεία, την ευεξία και τη ζωή.

Share

Η ING Ελλάδος μετονομάζεται σε ΝΝ Hellas και το γιορτάζει! Και μας δίνει την αφορμή να γιορτάσουμε κι εμείς την ίδια την υγεία, την ευεξία και τη ζωή.

Η μεγάλη γιορτή για την υγεία με τίτλο Live Well, έρχεται για μία ακόμη χρονιά, στην πόλη της Αθήνας. Και μας καλεί όλους να γιορτάζουμε την υγεία, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με σωστή πρόληψη και σωματική άσκηση. Την Κυριακή του Θωμά, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, σε ένα ανοιξιάτικο κέντρο της Αθήνας, ελάτε να μπείτε κι εσείς στο πνεύμα της καλής ζωής.

Θα απολαύσουμε 5 χιλιόμετρα μίας άδειας πόλης με περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο για όλη την οικογένεια, σε μία εκδήλωση γεμάτη υγεία, μουσική, άσκηση και δώρα.

Για τους πιο αγωνιστικούς, διοργανώνεται αγώνας 5 χιλιομέτρων με χρονομέτρηση, με συμμετοχή 5€, όπου το σύνολο του ποσού πηγαίνει στην ένωση «Μαζί για το παιδί».
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον παραπάνω αγώνα πατήστε στο nnlivewell.gr

Για όλους τους υπόλοιπους, η πρόσκληση είναι ανοιχτή τόσο για εσάς, όσο και για τους φίλους σας, την οικογένειά σας ή ακόμα και τα κατοικίδιά σας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα nnlivewell.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2023: Οι οδηγίες
Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί πριν την εκκίνηση
Άνοιξαν οι εγγραφές για την Ειρηνοδρομία 2023
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο