Polar Grit X PRO & Titan

Επιδόσεις PRO και ανθεκτικότητα άλλου επιπέδου

Share
Polar Grit X PRO

Αν το Polar Grit X σας εντυπωσιάσε, τότε το Polar Grit X PRO θα σας κάνει να βρίσκετε συνεχώς ευκαιρίες να βγαίνετε για προπόνηση. Το νέο καρδιοσυχνόμετρο συνδυάζει την ανθεκτικότητα που απαιτείται από ένα εργαλείο περιπέτειας με τις κορυφαίες προπονητικές λειτουργίες και δυνατότητες της πλατφόρμας Polar Flow.

Έτσι μπορείτε να λαμβάνετε προπονητική καθοδήγηση, πληροφορίες για το προπονητικό φορτίο, τεστ αθλητικής απόδοσης, μετρήσεις δρομικής ισχύος, ανάλυση και καταγραφή ανόδου και κλίσης διαδρομών, έξυπνο βοηθό τροφοδοσίας, μέτρηση αποκατάστασης, άσκηση αναπνοής, δυνατότητα μετρήσεων στο νερό, ενημέρωση για τρέχουσες καιρικές συνθήκες και πρόβλεψη καιρού, καθοδήγηση διαδρομής και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης κ.ά.

Στα υπέρ του αναφέρουμε και τη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας που μπορεί να φτάσει και τις 40 ώρες σε πλήρη λειτουργία, ενώ με τη χρήση Power Save Modes μπορείτε να ανεβάσετε κι άλλο τη διάρκειά της.

Διατίθεται σε τρία χρώματα και σε έκδοση με πλαίσιο τιτανίου, ενώ εντυπωσιακό είναι το μικρό του βάρος (79γρ.) και η ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή του (military standards MIL-STD-810G).

Βελτιωμένες λειτουργίες για το Polar Grit X PRO

Στις βελτιωμένες λειτουργίες του Polar Grit X PRO περιλαμβάνονται:

  • Turn by turn – Καθοδήγηση απο komoot – Συγχρονίστε τις διαδρομές σας με το ρολόι σας για καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο καθώς κινείστε.
  • Track back – Σας καθοδηγεί πίσω στην αφετηρία σας – επιστροφή στο σημείο εκκίνησης μέσω της αρχικής διαδρομής.
  • Elevation profiles – οπτικοποιημένες όλες οι κλίσεις του υψομέτρου (πλαγιές κλπ) 
  • Συνδεδεμένο με τα παγκόσμια συστήματα πλοήγησης (GPS, GALILEO, GLONASS, QZSS)

Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του και κάντε το δικό σας στο: https://www.sciencemarket.gr/el/shop/polar-grit-x-pro-black/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάντο όπως οι Νορβηγοί (στην προπόνηση)
Τι είναι το νορβηγικό μοντέλο και η εφαρμογή του για έναν «απλό» δρομέα
Τα "έσπασε" η Camille Herron στο Further
Δείτε πόσα χλμ. κάλυψε η Αμερικανίδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο