Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2

5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη

Share
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας easy

Τον Οκτώβριο ο ραδιοφωνικός σταθμός easy 97,2 διοργανώνει έναν περίπατο απόστασης Μαραθώνιου με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός του easy 97,2 Μαρία Κωνσταντάκη θα περπατήσει 5 Μαραθώνιους σε 5 ημέρες το διάστημα από τις 18 ως τις 22 Οκτωβρίου. Η Μαρία καλείται να καλύψει συνολικά 210χλμ.

Μαραθώνιος της Μαρία από τον easy 97,2: Η διαδρομή

Η διαδρομή του εγχειρήματος ξεκινά από το Ναύπλιο και θα τερματίσει στην Αθήνα. Σταθμοί είναι ιστορικά σημεία της διαδρομής όπως το Άργος, οι Μυκήνες, το Χιλιομόδι, η Αρχαία Κόρινθος και ο Ισθμός Κορίνθου.

Ο Μαραθώνιος της Μαρίας easy χάρτης

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου, η Μαρία θα συναντιέται με τοπικούς φορείς και παράγοντες, ομάδες εθελοντών, πυροσβέστες, αστυνόμους, συλλόγους κλπ, οι οποίοι δυνητικά θα περπατούν παρέα της με στόχο την επιπλέον ενίσχυση του σκοπού. Τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί θα συνδράμουν και αυτοί με τη σειρά τους, προσκαλώντας τους δικούς τους ακροατές να περπατήσουν πλάι στην Μαρία, για να διαδώσουν το μήνυμα της προσπάθειας.

Κάθε βράδυ η Μαρία θα διανυκτερεύει σε ένα τροχοαυτοκίνητο (που θα την ακολουθεί) το οποίο θα είναι και ο προσωπικός της χώρος αυτές τις 5 ημέρες. Το τροχοαυτοκίνητο θα σταθμεύει σε κεντρικό σημείο στην εκάστοτε πόλη η χωριό που θα καταλήγει ο μαραθώνιος της ημέρας! Η Μαρία θα συνοδεύεται από συνεργάτες του σταθμού, νοσηλευτή ή γιατρό και φυσικοθεραπευτή.

Ο σκοπός

Ο σκοπός του εγχειρήματος είναι φιλανθρωπικός και στόχος είναι ο easy να στηρίξει παρέα με τους ακροατές του την “ΦΛΟΓΑ” έναν σύλλογο που βοηθάει παιδιά με καρκίνο σε όλη την Ελλάδα, μέσα από διαφορετικές ενέργειες όπως φιλοξενία οικογενειών κατά τη θεραπεία, νοσηλεία στο σπίτι, χορηγίες, αγορά εξοπλισμού και άλλα πολλά. 

Πώς να στηρίξεις τη Μαρία

Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε τη Μαρία μπορείτε να καλέσετε στο 19813*

*Κόστος από σταθερό €2,6 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

Μάθετε τα νέα του Μαραθώνιου της Μαρίας από τον easy 97.2

O ραδιοφωνικός σταθμός θα στηρίξει την προσπάθεια με απευθείας ανταποκρίσεις κάθε ώρα και καθόλη τη διάρκεια των ημερών. Παράλληλα, θα παρεμβαίνει και η ίδια ζωντανά και στον αέρα τουσταθμού αλλά και μέσω social media live feed.

Δύο εβδομάδες πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των 5 μαραθωνίων θα ακούγονται προσωπικές ιστορίες από ανθρώπους του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” που στηρίζουμε, γονέων παιδιών που νόσησαν ή νοσούν, ανθρώπους που έχουν στηριχτεί από τον σύλλογο, εθελοντές και πολλούς άλλους με στόχο την ενημέρωση αλλά και ευαισθητοποίηση του κοινού για την μεγιστοποίηση των δωρεών.

Ακόμα θα ακουστούν καθημερινοί ακροατές του , οικογένεια και φίλοι της Μαρίας αλλά και πολλά ακόμα πρόσωπα που θα στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια. 

Μάθε περισσότερα χρησιμοποιώντας το #stirizotinmaria  στα social.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το running event της adidas «Run For the Oceans»
Η παγκόσμια πρωτοβουλία που συμβάλλει στη μείωση της ρύπανσης από πλαστικό
End plastic Waste: Η adidas δείχνει το δρόμο!
Παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ End Plastic Waste και γίναμε μέρος της προσπάθειας της adidas
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο