Run Greece Λάρισα 2021: Αναβολή

Τα νέα μέτρα στην περιοχή της Λάρισας αναβάλουν τον αγώνα

Share
Run Greece 2021

Αναβλήθηκε τελικά το Run Greece Λάρισα 2021, του αγώνα της σειράς που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου.

Η αναβολή του Run Greece Λάρισα 2021 έγινε λόγω της ένταξης της πόλης της Λάρισας στην κατηγορία 4 από σήμερα Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και βρίσκεται σε mini lockdown. Τα νέα μέτρα θα είναι σε ισχύ για μία εβδομάδα αρχικά και εκτός από την Λάρισα, ισχύουν σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όπως στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και το Κικλίς.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Μετά την Καστοριά, άλλος ένας αγώνας της σειράς Run Greece αναβάλλεται, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στο Νομό. Όπως είναι ήδη γνωστό η Λάρισα εντάχθηκε στην κατηγορία 4 του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας κι έτσι στην πόλη τέθηκαν σε εφαρμογή περιοριστικά μέτρα τοπικού χαρακτήρα. Η Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του Run Greece Λάρισας 2021, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και το Δήμο Λαρισαίων και με γνώμονα την Δημόσια Υγεία, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Οκτωβρίου. Εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία».

Θυμίσουμε ότι για τον αγώνα Run Greece Καστοριά 2021, που θα γινόταν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, η διοργάνωση αποφάσισε την αναβολή του λόγω της επιδημιολογικής εικόνας της περιοχής.

Οι αγώνες του Run Greece 2021 που έχουν γίνει ως τώρα, αν και με αρκετά μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων από συνήθως, είναι της Αλεξανδρούπολης στις 19 Σεπτεμβρίου και της Πάτρας στις 26 Σεπτεμβρίου. Ο επόμενος αγώνας ήταν της Καστοριάς και της Λάρισας, που αναβλήθηκαν όπως αναφέραμε, και ακολουθούν του Ηρακλείου στις 17 Οκτωβρίου, και των Ιωαννίνων και της Ρόδου στις 24 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες της σειράς στο https://www.run-greece.gr/index.php/el/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο