Run Greece Καστοριά 2021: Η προκήρυξη

Δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα της Καστοριάς

Share
Run Greece 2021

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του Run Greece Καστοριά 2021 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10χλμ., αλλά και Ημιμαραθώνιο δρόμο (μία απόσταση μόνο για αυτή την πόλη της σειράς Run Greece).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2021

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν το RUN GREECE αγώνες πόλης, Ημιμαραθώνιο δρόμο 21.100 μ., δρόμο 10.000 μ., 5000 μ. Ανδρών-Γυναικών.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:

10:00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Κτήριο Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Ημιμαραθώνιος (21.100 μ.) ώρα έναρξης:10:00

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Δρόμος 10.000 μ. σε Δημόσια Οδό (ώρα έναρξης: 10:00

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Δρόμος 5.000 μ. (Δρόμος Αλληλεγγύης) ώρα έναρξης; 11:30

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας (απέναντι από την είσοδο του πάρκιγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς) επί της Λεωφόρου των Κύκνων, ενώ ο τερματισμός μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για να συμμετέχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι). Στους αγώνες δρόμων 10 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2006 και μεγαλύτεροι).

Στους αγώνες δρόμων 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2009 και μεγαλύτεροι).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρεις, πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν διπλώματα και μετάλλια νικητών. Στους πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 1.500 δρομείς
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία ως εξής: Ημιμαραθώνιος: 100 (γεννημένοι/ες το 2003 και μεγαλύτεροι/ες) 
Αγώνας 10χλμ: 200 (γεννημένοι/ες το 2006 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 5χλμ: 1200 (γεννημένοι/ες το 2009 και μεγαλύτεροι/ες)
Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τους δρόμους 5 χλμ. και 10 χλμ. θα πρέπει να γίνουν έως την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Νέες εγγραφές μετά τις 28 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνονται δεκτές.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ:

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Παλιά Νομαρχία) το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Η είσοδος από δρομείς ή/και επισκέπτες στο Κέντρο Εγγραφών θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ με επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή Πιστοποιητικού Νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής.

Σημειώνεται ότι μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟΝ δρομείς που έχουν:

  • ολοκληρώσει τη διαδικασία του εμβολιασμού ή
  • νοσήσει και έχει καταχωριστεί το θετικό αποτέλεσμα του ελέγχου από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο /Κλιμάκιο στο οποίο έχουν διενεργήσει τον έλεγχο, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν και κατά την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται με επίδειξη:

  • Του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του
  • Της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ) και
  • Το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή το Πιστοποιητικό Νόσησης.

Δεν παραδίδεται κανένας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας) και του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης (με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα, αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα και αντίγραφο του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την ιστοσελίδα του Run Greece στην ενότητα “Λίστες Εκκίνησης – ΚΑΣΤΟΡΙΑ” που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα, είτε απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, όπου αναρτώνται σχετικές ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων.

Κατεβάστε παρακάτω την πλήρη προκήρυξη του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα run-greece.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο