Garmin back 2 races

Η επιστροφή στους αγώνες είναι γεγονός και η Garmin το γιορτάζει με προσφορές σε επιλεγμένα smartwatch και ποδηλατικούς υπολογιστές!

Share
Garmin back 2 races τρέξιμο

Η επιστροφή στους αγώνες είναι γεγονός και η Garmin το γιορτάζει με προσφορές σε επιλεγμένα smartwatch και ποδηλατικούς υπολογιστές, με την καμπάνια Garmin back 2 races!

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που επιστρέφουμε στους αγώνες και βάζουμε τους στόχους μας για τη νέα σεζόν. Είτε λοιπόν ετοιμάζεστε για έναν αγώνα είτε απλά αποφασίσατε να μπείτε σε πρόγραμμα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, δώστε ένα επιπλέον κίνητρο στον εαυτό σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η προωθητική ενέργεια Garmin Back 2 Races περιλαμβάνει επιλεγμένα smartwatch για το τρέξιμο και υπολογιστές για την ποδηλασία που θα αναβαθμίσουν την προπόνησή σας.

Forerunner 45/45s:

Ιδανικό για όσους ξεκινούν τώρα το τρέξιμο αλλά και για όσους θέλουν να βλέπουν βασικά δεδομένα για την προπόνησή τους. Το Forerunner 45 θα σας δείξει την απόσταση, το ρυθμό ή την ταχύτητα, το χρόνο, τους παλμούς, τις θερμίδες αλλά και το που τρέξατε. Με προφίλ για τρέξιμο σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο θα καταγράψει κάθε χιλιόμετρο της προπόνησης ή του αγώνα σας. Με τη δωρεάν εφαρμογή Garmin Coach θα λάβετε ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα προπόνησης το οποίο θα σας φτάσει μέχρι τον αγώνα 5χλμ, 10 χλμ ή Ημιμαραθώνιο.

Προτεινόμενη λιανική τιμή B2R 149€.

Forerunner 245/ 245 Music:

Αναβαθμίστε το τρέξιμό σας με το Forerunner 245, το smartwatch που θα σας δώσει λεπτομερή ανάλυση για κάθε τρέξιμό σας. Με προφίλ για εξωτερικό χώρο, διάδρομο, στίβο, ορεινό τρέξιμο ακόμα και virtual running θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε κάθε φορά. Δείτε το αερόβιο και αναερόβιο όφελος κάθε προπόνησης, αλλά και την κατάσταση της προπόνησή σας. Το Forerunner 245 θα σας δείξει αν υπερπροπονήστε, αν υποπροπονήστε ή αν είστε στη βέλτιστη κατάσταση για τον αγώνα. Το Forerunner 245 θα σας δώσει καθημερινά προτάσεις προπόνησης ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεστε και το ιστορικό σας.

Προτεινόμενη λιανική τιμή B2R 229€/269€.

VenuSq/ VenuSqmusic:

Αυτό το εύχρηστο και οικονομικό smartwatch με την εντυπωσιακή οθόνη αφής είναι ιδανικό τόσο για το τρέξιμό σας όσο και για μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων όπως αερόβια, ενδυνάμωση, γιόγκα ή pilates. Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής σας κατάστασης και ευεξίας με αναλυτική καταγραφή ύπνου, παρακολούθηση στρες, παλμικό οξύμετρο, καταγραφή ενυδάτωσης και παρακολούθηση ενέργειας Body Battery.

Προτεινόμενη λιανική τιμή B2R 169€/219€

Edge130Plus

Edge 130 Plus:

Μικρός, ελαφρύς και εύχρηστος υπολογιστής για την ποδηλασία με GPS για να βλέπετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την προπόνησή σας. Συγχρονίστε ασύρματα τις ασκήσεις σας που έχετε σχεδιάσει στο Garmin Connect με τη συσκευή σας. Παρακολουθήστε την απόδοσή σας με μετρήσεις όπως μέγιστη VO2 αλλά και ειδικές μετρήσεις για την ορεινή ποδηλασία.

Προτεινόμενη λιανική τιμή B2R από 169€

Garmin edge530 HR

Edge 530:

Εξελιγμένος υπολογιστής για την ποδηλασία. Δείτε όλες τις μετρήσεις που θα βελτιώσουν την απόδοσή σας, προγραμματίστε την προπόνησή σας και πλοηγηθείτε με ακρίβεια στο δρόμο ή στο μονοπάτι. Με εξελιγμένη δυναμική ποδηλασίας ακόμα και για ορεινή ποδηλασία θα έχετε όλες τις μετρήσεις που χρειάζεστε.

Προτεινόμενη λιανική τιμή B2R από 249€

Garmin edge830 HR

Edge 830:

Η εύχρηστη οθόνη αφής του Edge 830 σε συνδυασμό με τις εκτεταμένες λειτουργίες του για την ποδηλασία δρόμου και βουνού είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για να οδηγήσετε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο. Σχεδιάστε λεπτομερείς ασκήσεις και διαμορφώστε το πρόγραμμα της προπόνησής σας σύμφωνα με τους στόχους σας. Πλοηγηθείτε με ακρίβεια στην πόλη ή τον βουνό και ακολουθήστε τις διαδρομές που προτιμούν οι ντόπιοι για την προπόνησή τους.

Προτεινόμενη λιανική τιμή B2R από 329€

Garmin Edge1030 Plus HR

Edge 1030 Plus:

Ο κορυφαίος υπολογιστής για την ποδηλασία δρόμου, πίστας ή βουνού. Το Edge 1030 Plus σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το πρόγραμμα της προπόνησής σας αλλά και θα σας προτείνει ασκήσεις με βάση την κατάσταση και το ιστορικό σας. Με μεγάλη οθόνη αφής και τη μεγαλύτερη γκάμα μετρήσεων απόδοσης και πλοήγησης αλλά και αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 24 ώρες θα γίνει απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή σας προπόνηση και τις εξορμήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε b2r.garmin.gr, garmin.gr ή @GarminGreece.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30/9 και τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από επιλεγμένους συνεργάτες.

Garmin back 2 races ποδηλασία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο