Corfu Mountain Trail 2021: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Corfu mountain trail

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Η διοργάνωση του Corfu Mountain Trail μας ενημερώνει για τη συνέχιση των εγγραφών του αγώνα και τις δηλώσεις φορέων:

«Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας σε συνεργασία με το «Corfu Mountain Trail» και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, προγραμματίζουν τη διοργάνωση αγώνων δρόμου αστικού πεδίου «urban trail», που θα διεξαχθούν την Κυριακη 17 Οκτωβρίου και ώρα 16.00, στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης μας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, του Τμήματος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, που αφορά στην οργανωμένη και συστηματική διοργάνωση μιας ετήσιας αθλητικής συνάντησης, περιλαμβάνει επιλεγμένες διαδρομές, μέσα στον αρχιτεκτονικό ιστό της παλιάς πόλης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών μας συλλόγων και φορέων.

Με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το «Λιστόν», το πρόγραμμα περιλαμβάνει: περιπατητική διαδρομή 6.5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 7 & 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου: “Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, για δευτερη φορά, συνενώνει όλες τις συλλογικότητες σε μια κοινή προσπάθεια για την καθιέρωση ενός ετησίου αθλητικού γεγονότος πανευρωπαϊκής εμβέλειας».

Πληροφορίες για εγγραφές στον διαδικτυακό τόπο: corfumountaintrail.com»

Corfu mountain trail
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο