Πανελλήνιος Αγώνας ΕΟΛΣΜΑ-Υ

Ανακοίνωση της ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή νέου αγώνα

Share
Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων ΕΟΣΛΜΑ-Υ - Λογότυπο

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ αποφάσισε τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Αγώνα της ομοσπονδίας στη Βόρεια Εύβοια. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ σας ανακοινώνει την από 9 Σεπτεμβρίου έτους 2021 απόφαση του για επανασχεδιασμό του Πανελληνίου Αγώνα της Ομοσπονδίας μας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2021 σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας που θα επιλεγεί με νεότερη απόφαση.

Με την συγκεκριμένη κίνηση, που θα συνοδευθεί από παράλληλες δράσεις, όπως είναι ενημερωτικές ομιλίες από τοπικούς φορείς, συγκέντρωση υλικού χρήσιμου για τους πυρόπληκτους κ.ο.κ. η Ομοσπονδία θέλει να εκπέμψει το μήνυμα της έμπρακτης αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους, καθώς και των αθλουμένων απέναντι στον φυσικό περιβάλλον της χώρας που απειλείται με καταστροφή για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πυρόπληκτους της περιοχής.

Σας καλούμε για την ευόδωση του σκοπού του εγχειρήματος αυτού, να συμμετέχετε ενεργά στον μεγάλης σημασίας αυτόν αγώνα, από τον οποίον όλοι μας θα αποκομίσουμε πολλαπλά οφέλη. Η προκήρυξη του αγώνα, θα δημοσιευθεί εντός του Σεπτεμβρίου».

Περισσότερες πληροφορίες και νέα της EOΣΛΜΑ-Υ στο http://www.eoslmay.org/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο