Άλλαξαν τα δεδομένα για το Ioannina Lake Run 2021

Share
Ioannina Lake Run 2020
Ioannina Lake Run 2020

Μετά τις νέες ανακοινώσεις της ΓΓΑ για τις προδιαγραφές των αγώνων δρόμου άλλαξαν τα δεδομένα για το Ioannina Lake Run 2021.

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως οι συμμετοχές για τον αγώνα των 30χλμ. κλείνουν και δεν θα γίνονται δεκτές νέες εγγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης

Μετά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσιεύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 13/08/2021 για τους αγώνες εκτός σταδίου, σας κάνουμε γνωστό ότι έχει καλυφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στον αγώνα των 30 χλμ. του Ioannina Lake Run την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ως εκ τούτου δε γίνονται δεκτές άλλες εγγραφές.

Συνεχίζονται οι δηλώσεις για 5 & 10χλμ.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες αποστάσεις, δηλαδή των 5 και 10χλμ., οι δηλώσεις συνεχίζονται κανονικά έως ότου καλυφθούν οι θέσεις που απομένουν.

Επιθυμείτε να δηλωθείτε στον αγώνα;

Και virtual

Σύμφωνα με τους διοργανωτές παράλληλα θα τρέξει και Virtual αγώνας για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στα Ιωάννινα, ωστόσο επιθυμούν να τρέξουν «εικονικά» και να παραλάβουν ταχυδρομικώς το πλήρες πακέτο συμμετοχής τους.

Στις 18-19 Σεπτεμβρίου ο αγώνας

Θυμίζουμε πως η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ioannina Lake Run εκφράζει τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή και στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της Πολιτείας, έστω κι αν πέρυσι οργανωτές, εθελοντές και δρομείς δώσαμε με επιτυχία εξετάσεις για το πώς μπορεί να οργανωθεί ένα μεγάλο δρομικό event με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Υπόσχεσή μας είναι ότι και φέτος θα οργανώσουμε έναν αγώνα αντάξιο της φήμης και της ιστορίας του Ioannina Lake Run, με πρώτη μέριμνα την ασφάλεια δρομέων, εθελοντών και λοιπών εμπλεκομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μητέρα 11 παιδιών σαρώνει στον Μαραθώνιο!
Η ξεχωριστή ιστορία της Rena Elmer
ZMR 2024: Σταμούλης και Κοτσαχείλη στον Ημί, Σελέτης και Ξάνθη στον TERA
Δείτε τι έγινε στους πρώτους αγώνες
Anthofito Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο