Δύο ακόμα Έλληνες στη Σιένα

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος και η Ανδριάνα Βασιλάτου έχουν δηλωθεί στον Μαραθώνιο της Σιένα μαζί με την Γκλόρια Πριβιλέτζιο

Share

Είδαμε πρόσφατα πως η Γκλόρια Πριβιλέτζιο θα κάνει αγώνα Μαραθωνίου την Κυριακή 11 Απριλίου στην Σιένα.

Ωστόσο, στον αγώνα θα πιθανόν να έχουμε δύο ακόμα δυνατές ελληνικές συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της ιταλικής πόλης αναμένεται να λάβουν μέρος ο Πρωταθλητής του Ημιμαραθώνιου Παναγιώτης Καραΐσκος, καθώς και η μαραθωνοδρόμος Ανδριάνα Βασιλάτου.

Ο Καραΐσκος μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου το περασμένο φθινόπωρο δεν έχει κάνει άλλον αγώνα. Έτσι έχει δηλωθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο, δεν είναι ακόμα βέβαιος ότι θα αγωνιστεί καθώς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί στην Σιένα πιθανόν να τρέξει τον Μάιο σε αγώνα Μαραθωνίου στην Σερβία. Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ, έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 2:22:30 από το 2019.

Η Βασιλάτου τώρα, έκανε πολύ δυναμική εμφάνιση το 2020 με καλές επιδόσεις σε 10.000μ. και Μαραθώνιο (2:46:33) και επιθυμεί να γράψει ένα νέο ρεκόρ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε κλειστή διαδρομή 5χλμ. στο παλιό αεροδρόμιο της πόλης, ενώ θα τρέξουν αρκετά μεγάλα ονόματα της απόστασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο σοκ με τον θάνατο της Agnes Tirop
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Agnes Tirop, βρέθηκε δολοφονημένη με βάναυσο τρόπο στο δωμάτιο της, πιθανότατα από το σύζυγο της.
Μαραθώνιος Βερολίνου: Ρεκόρ Guiness από δρομέα... μούμια!
Έκανε ρεκόρ στον Μαραθώνιο ντυμένος… μούμια
Στα δικαστήρια Mary Cain και Alberto Salazar
Η 25χρονη πλέον αθλήτρια ζητά 20 εκ. δολάρια από τον προπονητή
Back to Top