Τρεις αθλητές της Salomon Hellas στον Ultra Sierra Nevada

Θανάσης Παγουνάδης, Γιώργος Διαλεκτός και Γιάννης Κουρκουρίκης στην Ισπανία

Share

Τρεις αθλητές της Salomon Hellas Θανάσης Παγουνάδης, Γιώργος Διαλεκτός και Γιάννης Κουρκουρίκης θα λάβουν μέρος στον αγώνα Ultra Sierra Nevada, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Απριλίου 2021 στη Σιέρρα Νεβάδα στην Ισπανία. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ορεινούς αγώνες που διεξάγονται στην Ιβηρική Χερσόνησο με τέσσερις θεαματικές διαδρομές περιστοιχισμένες από αξιοθέατα όπως το Ανάκτορο Αλάμπρα και το Παλάτι της Χενεραλίφε στη Γρανάδα μέχρι το Ski Resort Pradollano και την κορυφή Veleta (τρίτη υψηλότερη κορυφή της Ιβηρικής χερσονήσου).    

Οι τέσσερις διαδρομές του Ultra Sierra Nevada είναι: Media (25K), Maratón (40K), Trail (62K) και Ultra (97,5K).

Οι Θανάσης Παγουνάδης και Γιώργος Διαλεκτός θα συμμετάσχουν στη διαδρομή Media, έναν αγώνα 25 χλμ. και θετικής υψομετρικής 2.100 μ. Η εκκίνηση θα δοθεί τη Κυριακή 11 Απριλίου στις 9 το πρωί (ώρα Ισπανίας).

O Γιάννης Κουρκουρίκης θα αγωνιστεί στη διαδρομή Maratón, έναν αγώνα 40 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής 2.400 μ.. Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 10 Απριλίου στις 10 το πρωί (ώρα Ισπανίας).

Για να δείτε προπονητικά θέματα ειδικά για mountain running πατήστε εδώ.

Το hashtag του αγώνα είναι #conqueryoursummit κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλους τους συμμετέχοντες της Salomon Hellas Team να κατακτήσουν τη δική τους κορυφή απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του αγώνα και να επιστρέψουν με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Για περισσότερα νέα και δράσεις της εταιρείας και των αθλητών της ακολουθήστε τη σελίδα της Salomon Hellas στο FB!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο