Μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Poikilo Rocky Mountain

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του 8ου Poikilo Rocky Mountain ανακοινώνει τη μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Δρομείς και φίλοι του ορεινού τρεξίματος, λόγω της πολύ επιβαρυμένης υγειονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Αττική, οδηγούμαστε στη δυσάρεστη απόφαση  να μεταθέσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου Poikilo Rocky Mountain που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Απριλίου 2021.

Για τρίτη φορά  μέσα σε ένα χρόνο είμασταν έτοιμοι να υποδεχτούμε τους αθλητές και τους συνοδούς τους στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους. Είχαμε υποβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο στην ΓΓΑ και είχαν γίνει όλες οι σχετικές συνεννοήσεις με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Αττικής για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Θεωρώντας ότι η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών, των εθελοντών των συνοδών, και των κατοίκων είναι προτεραιότητα όλων μας, οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Πολιτείας και να μεταθέσουμε τον αγώνα.

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η  Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ανακοινώσει σύντομα  την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών. Όλες οι πληροφορίες για το Poikilo Rocky Mountain βρίσκονται στο www.pdsodysseas.gr

Eυχαριστούμε πολύ τους αθλητές που ήδη είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις τρεις διαδρομές τους αγώνα , την Περιφέρεια Αττικής και τους χορηγούς. Ευχόμαστε φέτος να καταφέρουμε να ανταμώσουμε στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους επιστρέφοντας υγιείς και με ασφάλεια στην αγωνιστική δράση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέλαση αστέρων στον Ημιμαραθώνιο της Βαλένθια 2021
Μεγάλος αγώνας αναμένεται στην Βαλένθια αυτήν την Κυριακή
Διαστημικό Παγκόσμιο ρεκόρ από την Letesenbet Gidey
Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο από την Letesenbet Gidey στην Βαλένθια
Κυριακίδεια 2021: Έναρξη εγγραφών
Ξεκινούν οι εγγραφές για τον αγώνα της Φιλοθέης
Back to Top