Μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Poikilo Rocky Mountain

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του 8ου Poikilo Rocky Mountain ανακοινώνει τη μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Δρομείς και φίλοι του ορεινού τρεξίματος, λόγω της πολύ επιβαρυμένης υγειονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Αττική, οδηγούμαστε στη δυσάρεστη απόφαση  να μεταθέσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου Poikilo Rocky Mountain που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Απριλίου 2021.

Για τρίτη φορά  μέσα σε ένα χρόνο είμασταν έτοιμοι να υποδεχτούμε τους αθλητές και τους συνοδούς τους στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους. Είχαμε υποβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο στην ΓΓΑ και είχαν γίνει όλες οι σχετικές συνεννοήσεις με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Αττικής για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Θεωρώντας ότι η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών, των εθελοντών των συνοδών, και των κατοίκων είναι προτεραιότητα όλων μας, οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Πολιτείας και να μεταθέσουμε τον αγώνα.

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η  Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ανακοινώσει σύντομα  την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών. Όλες οι πληροφορίες για το Poikilo Rocky Mountain βρίσκονται στο www.pdsodysseas.gr

Eυχαριστούμε πολύ τους αθλητές που ήδη είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις τρεις διαδρομές τους αγώνα , την Περιφέρεια Αττικής και τους χορηγούς. Ευχόμαστε φέτος να καταφέρουμε να ανταμώσουμε στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους επιστρέφοντας υγιείς και με ασφάλεια στην αγωνιστική δράση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ: ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!
Ανοικτές Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2022
Εκδρομή ΣΔΥΑ στα Βρεττάκεια 2022
Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου
Εκπλήξεις στο Diamond League της Στοκχόλμης - Νικητής και πάλι ο Τεντόγλου
Δείτε τι έγινε στον 8ο αγώνα της σειράς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο