Το πάλεψαν Μαρινάκου, Γιαννοπούλου

Φετινό ρεκόρ για την Αναστασία Μαρινάκου αλλά εκτός τελικού – Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου

Share
Η Αναστασία Μαρινάκου

Η Αναστασία Μαρινάκου ήταν η επόμενη, μετά τον Ανδρέα Δημητράκη, που έλαβε μέρος στο Τορούν. Αναφερόμαστε φυσικά στους Έλληνες δρομείς μεσαίων αποστάσεων που λαμβάνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η 24χρονη αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ έκανε ό,τι μπορούσε και τελικά κατέλαβε την 7η θέση στην 3η προκριματική σειρά των 1.500μ. μένοντας εκτός συνέχειας.

Πέτυχε, ωστόσο, την καλύτερη φετινή της επίδοση με 4:19.60 τρέχοντας σχετικά σταθερά. Μεγάλος στόχος της, όπως δήλωσε αμέσως μετά την κούρσα, είναι οι αγώνες του ανοιχτού στίβου, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως απόλαυσε τη συμμετοχή της στους Αγώνες.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, τώρα, μετείχε στην 6η προκριματική σειρά των 800μ. Μπήκε δυνατά οδηγώντας την κούρσα, ωστόσο, μετά τα 500μ. την πρόδωσαν οι δυνάμεις της με αποτέλεσμα να τερματίσει τελευταία στη σειρά μακριά από το ατομικό της ρεκόρ με 2:08.62. Όπως είναι λογικό έμεινε εκτός συνέχειας.

Και για τις δύο αθλήτριες ήταν η πρώτη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Αρκετά καλή παρουσία, τέλος, είχε η Ειρήνη Βασιλείου στον προκριματικό των 400μ. καθώς με 52.76, κέρδισε τη σειρά της και πήρε το εισιτήριο για τον απογευματινό ημιτελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο